154 четения

Мартин Трухчев напусна Hell`s Kitchen на крачка от финала

НА ПОЧЕТНОТО ПЕТО МЯСТО ЗАВЪРШИ КУЛИНАРНОТО ШОУ HELL’S KITCHEN НАЙ-МЛАДИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ЕЛЕНА МАРТИН ТРУХЧЕВ. 29-годишният мъж прекара 3 месеца в предаването и показа страхотни умения в кухнята, силен характер, креативност и добра екипна работа.

Шеф Виктор Ангелов елиминира еленчанина от играта след последната вечерна резервация от миналата седмица. Така Мартин загуби шанса за голямата награда от 100 000 лв. и договор за работа в ресторанта на популярния готвач. До елиминацията се стигна вследствие на допуснатите грешки от младия еленчанин, провокирани от натрупаното напрежение и липсата на концентрация. Макар неколкократно да сменяше станцията, на която работеше 29-годишния мъж, резултатите продължаваха да бъдат незадоволителни. Изборът кой да се прибере вкъщи три дни преди големия финал бе сведен между Нина и Мартин.

„Ти си безстрашен, готов си да влезеш с огъня за своя отбор. Убедих се, че си чисто луд, но това е чарът ти и те прави необикновен готвач. Имаш най-голямото сърце в предаването, приемаш критиката без грам его и без да ме репликираш. Ти си моя победител с категория хъс. Ти беше най-големия мъжкар тук”, с тези думи шеф Ангелов изпрати еленчанина и за първи път в шоуто, очите на строгия кулинар се напълниха със сълзи.

В петък сутринта Мартин гостува в предаването „На кафе” при Гала, където разказа впечатленията си от Hell`s Kitchen. Той е категоричен, че излизането му от шоуто на крачка от финала не е успяло убие хъса му за работа и сега е по-мотивиран от всякога. УВЕРИ, ЧЕ ЦЕЛТА МУ ОТ ТУК НАТАТЪК Е ДА ГОТВИ ДО СЪВЪРШЕНСТВО И ВЕЧЕ ИМА МНОГО ИДЕИ, КОИТО ДА ПРИЛОЖИ В СОБСТВЕНИЯ СИ РЕСТОРАНТ В ЕЛЕНА. Сред новите рецепти в заведението му ще присъстват такива с пъдпъдък.

По време на предаването Мартин имаше шанс да готви заедно с водещата на прогнозата за времето и топмодел Нора Шопова, а негови ястия похапнаха Васил Найденов, Стоянка Мутафова, Катето Евро, 100 кила и други известни личности. При победите от отборните игри спечели възможността да вземе урок по въздушна йога и да се забавлява на концерт на сръбската мегазвезда Лепа Брена.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *