90 четения

Почти година по-късно… Сватба след предложението за брак с чадъри в Лондон

НА 26 ЮНИ 2017 ГОДИНА „БОРБА” РАЗКАЗА ЗА РОМАНТИЧНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК, КОЕТО ПОЛУЧИ ТЪРНОВКАТА ПОЛИНА ГЕОРГИЕВА НА ПЛОЩАДА ALEXANDRA PALACE В ЛОНДОН. Нейният любим Кирил Стоянов я попита дали ще се омъжи за него с 14 червени чадъра, на които бе изписан заветният въпрос, и чу утвърдителен отговор. Щастливите влюбени тогава споделиха, че искат сватбата да бъде във Велико Търново или околността. И почти година по-късно, на 18 май, те станаха семейство, точно както го бяха планирали. Полина и Кирил Стоянови събраха роднини, приятели и познати в ресторант в село Леденик, пред които се врекоха във вечна вярност, като сключиха граждански брак. За празника не се доверили на агенция, а съвсем сами организирали всичко, като дори донесли от Лондон и украсата.

СВАТБАТА ПРЕМИНА ИЗЦЯЛО СПОРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ОБИЧАИ, шаферките носеха къси жълти рокли, а булчинската рокля бе в класическо бяло и с дълъг воал. Младоженецът пък бе облечен в черен костюм, бяла риза и ефектна зелена папийонка, която бе в тон с обувките на Полина. Любопитна подробност е, че всъщност токчетата били снежнобели и се наложило да бъдат боядисани, защото никъде не открили същия цвят като този на папийонката. На най-щастливия ден в живота на Стоянови присъствали и чужденци приятели на Кирил, които за първи път идват в България. Гостите останали очаровани от красотата на страната ни и в частност – старата столица.

След полагането на подписите двамата пуснали бели гълъби на свобода, а тържеството завършило с огромна празнична заря в небето.

Младото семейство не изключва възможността да сключи и църковен брак. Полина и Кирил смятат да поработят няколко години в Англия и после да се приберат окончателно в България.

Галина ГЕОРИЕВА

Един коментар за “Почти година по-късно… Сватба след предложението за брак с чадъри в Лондон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!