6 четения

ТЪРЖЕСТВЕНИ ЧЕСТВАНИЯ НА 24 МАЙ В СЕВЛИЕВО

Община Севлиево организира тържествено честване на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост. На събитието, освен гостите и жителите на града, ще присъстват политици, народни представители и представители на бизнеса.

Официалните тържества ще започнат в 10:30 часа на площад „Свобода“, а кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов лично ще поздрави всички присъстващи и ще връчи отличия на зрелостниците с постигнати високи резултати. Ще бъде обявен номинираният за „Учител на годината“.
Публиката ще забавляват възпитаниците на Детски комплекс „Йовко Йовков”, с ръководители Пламен Пенчев, Калинка Иванова и Цветан Цонев. А своите поздрави ще отправят Даяна Тотева, Стефани Доновска, Мария Сунай, Силвия Петкова,Тереза Искренова, Александра Сашева, Стефани Христова, Ивайло Томов, Цветиян Илиев и Лъчезар Лъчезаров.

Всички жители и гости на града могат да дойдат в празничния ден от 10:30 часа на пл. „Свобода“, за да отбележим заедно един от най-светлите празници в българския календар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!