63 четения

През изминалата седмица специалисти Човешки ресурси в ЕНЕРГО-ПРО, съвместно с учители от ПГЕЕ“М. В. Ломоносов“, посетиха основни училища в град Горна Оряховица

ЕНЕРГО-ПРО проведе информационна кампания в училища за кариерно развитие в сферата на Енергетиката

В края на учебната година ЕНЕРГО-ПРО провежда информационна кампания за бъдещо професионално развитие в енергийния сектор. Целта е запознаване на ученици с начините за кандидатстване в професионалните гимназии и възможностите при избор на професия след дипломиране.

През изминалата седмица специалисти Човешки ресурси в ЕНЕРГО-ПРО, съвместно с учители от Професионалната гимназия по електротехника и електроника „М. В. Ломоносов“, посетиха основни училища в град Горна Оряховица. Компанията поддържа дългогодишни отношения на сътрудничество с Професионалната гимназия в града и ежегодно разчита на обучени кадри за попълване на открити свободни позиции в Електроразпределение Север. Под формата на въвеждащ брифинг и презентации специалистите запознаха седмокласниците с дисциплините и естеството на изучавания в гимназията материал и дадоха примери за успешна реализация след завършването й.

Сред специалностите, които гимназията в Горна Оряховица предлага, „Електрообзавеждане на производството“ и  „Електроенергетика“ отговарят най-точно на изискванията за работа в електроразпределителното дружество. Завършването им дава реална възможност както за професионално обучение в рамките на стаж в компанията, така и за професионална реализация на постоянна позиция в Електроразпределение Север.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!