Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 23 май, сряда

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 8-и в 9-и в 14.22 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на коремната кухина, тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашно-чревни разстройства, на проблеми с храносмилането. Можете да посетите хомеопата си за интервю или консултация за разрешаване на хронични проблеми.

Красота и външен вид: Денят е идеален за подстригване на косите, накъдряне или боядисване. Коламаска – позволена. Направете лечебни масажи. Днес почистете кожата си, използвайте душ гелове с пилинг ефект.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната, ако имате проблеми със стомаха.

Цветове, носещи късмет: Бежово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 14.22 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни ползотворен ден. Движението на Луната в Дева и хармоничните й аспекти с Меркурий, Юпитер и Плутон подпомагат да свършим набелязаните задачи в срок, както и да се заемем с такива работи, които можем да изпипаме в детайли и то само за един ден. Говорете свободно и без задръжки. Не крийте истини и казвайте това, което мислите, директно.

ОВЕН

Не крийте истини

Нямате време за отлагане на важните ангажименти. Трябва да ги свършите днес, сега, на момента. Организирайте деня си така, че да протече динамично. В добро настроение сте, а тонусът ви се повишава. В личен план е повече от важно да бъдете откровени с близките. Не крийте никакви истини. Те не го заслужават.

ТЕЛЕЦ

Научете се да отказвате

Звездната конфигурация днес е подходяща да казвате на всички около себе си това, което мислите – директно в очите. Без скрупули и притеснения, че някой ще ви се обиди. Превръщате се в център на вниманието, като всеки ви дърпа за нещо. Ако не се научите да отказвате, със сигурност ще вършите по-скоро чуждата работа, отколкото своята.

БЛИЗНАЦИ

Разрешавате проблеми

В добро настроение сте и тонус също не ви липсва. Предстои ви един динамичен ден, в който лесно разрешавате личните си проблеми. Директни сте и казвате смело онова, което мислите. На работното място е време да осъществите сериозни идеи, залегнали в плановете ви за това време от годината. Идва момент за голям старт.

РАК

Водачи в колектива

Днес вие сте хората, които владеят ситуацията и имат сериозно влияние върху всички останали около себе си. Слушат ви и ви следват. Внимавайте каква отговорност поемате за колектива или за приятелите си, защото в момента те ви се доверяват безусловно. Бъдете откровени с тях. Не ги дръжте в информационно затъмнение.

ЛЪВ

Бъдете откровени

Стабилизирате първо финансовото, а след това и емоционалното си състояние. Пред вас е ден, изпълнен с благоприятни възможности. Осъществявате срещи на високо равнище. Бъдете откровени с хората, с които разговаряте. Ако се явите на интервю за работа, не преувеличавайте уменията си. Бъдете откровени с интервюиращия.

ДЕВА

Не споделяйте много

Очаква ви емоционален ден, през който е добре да не разказвате много за своите планове и идеи. За това как се чувствате и от какво се нуждаете. Около вас има недоброжелатели. Виждайки ви уязвими, те веднага могат да поискат да ви вредят. Защитете се, като ограничите разговорите. Напрегнати сте.

ВЕЗНИ

Не ви се говори с никого

Работите тихо и кротко, каквото вие сте си намислили. Не сте в настроение да говорите с много и различни хора. По-скоро искате да бъдете оставени в някое спокойно кътче, където да не бъдете обезпокоявани през целия ден. Вечерта също не сте от най-разговорливите. Скоро този момент ще премине.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен

Сряда е един от успешните дни за тази седмица при вас. Радвате се на добри новини и прекрасно стечение на обстоятелствата. Като изключим напрегнатия разговор между вас и ръководството сутринта, останалото време от деня е благодатно за начинания и подвизи. Ще свършите доста работа и ще останете доволни от всичко направено.

СТРЕЛЕЦ

Идват промени

Денят може да бъде прекрасен за вас, стига да се мобилизирате. Идват промени. Посрещнете ги с отворени обятия. Бъдете по-адаптивни и се слейте с тях, вместо да мрънкате и да се оплаквате как старото статукво ви харесва повече. Прегърнете деня, той ви носи нови усещания и шансове да преживеете радост.

КОЗИРОГ

Почувствайте радостта

Отделете централно място на връзките и взаимоотношенията си, на хармонията в тях, а не на различни непредвидени разходи, които се явяват към този момент на месеца. Днес не е важно чак толкова материалното, колкото онова, което не се вижда с просто око – любовта, разбирателството и чистото чувство на радост.

ВОДОЛЕЙ

Само истината

В сряда деловият подем е заложен още сутринта. Разговаряте свободно и хората отново ви слушат. Казвайте само истината и не залъгвайте никого. Лъжите, изречени днес, неминуемо ще се разкрият в много близко бъдеще. В любовта важи същата формула – откровеността дава сплотеност.

РИБИ

Не бъдете наивни

Възможно е да се окажете измамени относно едно обещание, което някой ви беше дал наскоро. Разчитайте на себе си и се опитайте да анализирате действията през последните седмици – и своите, и чуждите. Това ще ви помогне. Активността ви днес е подчертана в службата. Заслужавате си похвалите. Но не си позволявайте да сте наивни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

От сега до идния ви рожден ден предстои прекрасна година на позитивни вибрации и много щастие. Ще видите как нещата в живота ви ще се оправят и вашето настроение ще става все по-добро. Бъдете оптимисти и вярвайте в успеха си, за да го постигнете. Това е година на пътувания, срещи, контакти, премествания и нови перспективи. Не ги пропускайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *