38 четения

Общи снимки с популярни личности станаха хоби на търновска сервитьорка

Цвети Ганчева работи като сервитьорка в известен търновски хотел и по този начин пред нея се открива възможност за среща с десетки родни звезди. Преди две години й хрумнало да стартира колекция с фотоси, на които се е снимала с популярни личности и днес снимките са… стотици. Емоцията от срещите я провокирала да търси звездите и след като съблече работната униформа. Всеки месец тя присъства на концерт и в края на събитието се снима с изпълнителя. Всички фотоси накрая се озовават във Фейсбук профила й, където събират десетки лайкове и одобрителни коментари.

Цвети е обикновено момиче и има обикновени мечти. Родена в е Горна Оряховица, но още на 7 години семейството й се мести във Велико Търново. Завършила е ПГ „Васил Берон“, а после икономика на туризма в Земеделския колеж и международни икономически отношения във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. От 4 години работи като сервитьорка и макар доходите й да са добри, планира да потърси израстване в сферата на туризма. Казва, че почти винаги се вълнува, когато се доближи до популярна личност с молба за обща снимка, но до момента не се е случвало да чуе отказ.

СРЕД ЗВЕЗДИТЕ, С КОИТО ИМА ФОТОСИ, СА ВАСИЛ НАЙДЕНОВ, СИЛВИЯ КАЦАРОВА, ВЕСНА ЗМИЯНАЦ, ХИЛДА КАЗАСЯН, ЛЮСИ ДЯКОВСКА, РУТ КОЛЕВА, ЦИГУЛАРЯТ ВАСКО ВАСИЛЕВ, ГЛОРИЯ, КАМЕЛИЯ, РЕНИ, САНТРА, МАГИ ДЖАНАВАРОВА… Успяла да се снима с актьорите Захари Бахаров, Елена Петрова, Марта Вачкова и други. Срещнала се и с първата ракета на България при жените Цвети Пиронкова, от която има и автограф.

Цвети е наясно с все по-популярния бизнес с автографи от известни личности и не го одобрява. За пример дава многобройните обяви в интернет – картичка с автограф на Лили Иванова – 30 лв., снимка с подпис на Ален Делон – 50 лв., тениска с автограф на Димитър Бербатов – 559 лв.

„Губи се ефектът от идеята звезда да даде автограф лично за теб. Това е лично и съкровено. Ако го продадеш, разваляш магията“, категорична е тя.

Споделя, че мечтата й е да си направи обща снимка с певицата Рита Ора. Британската звезда ще се включи в музикалното събитие MTV Present във Варна на 12 август и затова Цвети няма да пропусне този концерт.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!