20 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 24 – 31 май

Стрелци, намерете начин да излезете от задънената улица, а вие, Козирози, балансирайте вниманието си

 

Здраве: През този период заложете на хармонията. Овладейте вътрешното напрежение и се примирете с хората около себе си независимо какви са техните минуси. В противен случай напрегнатите ситуации ще ви създават и здравословни неразположения, и психически неприятности. Бъдете внимателни в дните около вторник, когато настъпва пълнолуние. Възможно е да се повиши кръвното ви налягане, да се ускори пулсът или да получите обостряне на мигрена. Пазете се от излишно нервно напрежение.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са четвъртък, петък, вторник (растежът се ускорява), сряда, четвъртък (растежът се забавя). Неблагоприятни дни: събота, неделя, понеделник. Коламаска можете да направите в дните четвъртък, петък, вторник и сряда. Сауна и парна баня: Луната няма отношение към тези спа процедури.

Хранене и диета: Не е изключено в дните до вторник да чувствате подутост. Организмът задържа вода и ако прекалявате с приема на сол, бяло брашно или захар, то е съвсем нормално да усещате тежест. Заложете на пресните плодове и салатите от свежи зеленчуци, овкусени с лимон и с минимално количество сол. Увеличете приема на вода, която да стимулира обмяната на веществата и изваждането на излишната вода от организма. Ако сте любители на лунната диета, то тя стартира във вторник, 29 май, точно в 17.19 часа. Вторник, сряда и четвъртък са дни, подходящи за стартиране на всякакви хранителни режими, които ще спазвате дълго време, а и ще дадат необходимите резултати.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува във Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог. Оправете взаимоотношенията си, приемете хората до себе си. Преглътнете излишното его и простете, ако има нужда. Не забравяйте, че не вещите, а хората сме важни и в основата на живота. В четвъртък, 24 май, Слънцето преминава в първите градуси на Близнаци и образува тригон с Марс във Водолей. Ако предходната седмица беше седмица на противоречията заради Марс, то тази се очертава да бъде седмица на лечението и преодоляване на последствията от тези противоречия. На помощ в началото на уикенда идват Юпитер и Нептун, които сякаш дават мекота във взаимоотношенията и зелен светофар, ако сме решили да търсим нови познанства, контакти, срещи и запознанства. В събота също така действа и още един аспект – опозиция между Венера и Сатурн. Той тества склонността ни да се раздаваме за другите. Да усетим какво всъщност получаваме насреща, ако сме всеотдайни. Преодолейте различията по мекия начин, по философски път. Не дърпайте чергата все към себе си, а я споделете. Това е седмица на даването, получаването и справедливостта, която ще възтържествува за всички, които я искат и се стремят към нея.

 

ОВЕН

Ще се влюбите в колега

 

През тази седмица ще се мобилизирате и това ще ви донесе много успехи и желани промени. Можете да осъществите наскоро хрумнали идеи. Бъдете активни и не се оставяйте на течението в нито един ден от периода. Вашата планета управител Марс ви прави устойчиви психически и в здравословен план. Ако се чувствате неразположени, можете да използвате и природни методи. На работното място се съсредоточете в разрешаването на комуникационен проблем. Ще си изясните взаимоотношенията с колеги. В личен план ви чака подем. Някои ще се влюбят в колега или делови партньор. Срещата си струва да бъде отчетена като потенциална любовна връзка.

 

ТЕЛЕЦ

Психическо напрежение

 

Очаква ви благоприятен период, през който обаче психическото напрежение не стихва и за секунда. Причината да сте толкова напрегнати, е че не искате да се доверите на никой около себе си по финансови въпроси. Искате да изпипате всичко самите вие, да докоснете всеки детайл. Всичко това иска своята енергия. Чувствате се изтощени въпреки редуването на почивни с празнични дни през май. Не позволявате да ви се дават съвети, въпреки че хората около вас го правят с най-добри чувства. Често се затваряте в себе си и търсите начин как да се усамотите, без да ви безпокои никой. В други моменти сте общителни, усмихнати и открити. Не може човек да разбере настроенията ви. Това е и причината да изпадате в повече конфликтни ситуации от обикновеното.

 

БЛИЗНАЦИ

Вие избирате

 

Откакто Слънцето навлезе в знака ви, пред вас се разкриха изцяло нови хоризонти. Промени, новини, алтернативи и шансове – това са основните опорни точки в хороскопа ви за идните дни. Но за да се развие докрай хубавата прогноза, от вас се иска да сте готови на риск. Мнозина от вас няма да се осмелят и поради тази причина ще изживеят седмицата спокойно, без грижи, но и без особено големи постижения. Другите обаче, които предстои да направят риск, да скочат в непознати води, ще триумфират съвсем скоро. Колега ще ви подаде ръка, за да не сте сами в това начинание. Мнозина ще подпишат договор за партньорство в началото на юни.

 

РАК

Нов източник на приходи

 

И за вас предстои една прекрасна седмица. Очаква ви финансов успех. Някои ще получат забавени приходи, а за други приходите ще бъдат предизвикани от подписването на нов трудов, граждански договор или договор за изпълнение на проект. Нека целите ви са по-големи от досегашните. Заложете да на амбициите си. Малко по малко ще разтворите вратите на успеха си. В сферата на личните взаимоотношения на моменти ще бъдете доста заядливи, но на моменти ще успявате да се владеете. Моят съвет е да залагате на благите думи и мекия принцип за разрешаване на противоречията. Тръгнете ли на война, битката ще бъде ожесточена, а загубата – сигурна за вас.

 

ЛЪВ

Чувствате се слаби

 

Попадате в силен и ползотворен период. Очакват ви прекрасни контакти, срещи и шансове да разтворите вратите на едно ново делово или лично партньорство. Длъжни сте да се представите по възможно най-добрия начин по време на всеки един разговор или обсъждане. Вие знаете как да блестите. Изявете това свое качество. Заложете на амбициите си. Малко по малко ще разтворите вратите на успеха си. В любовен аспект влиянието на опозицията Венера – Сатурн е явна при вас. Прави ви прикрити и потайни, но кроящи своя нов план. Имате нужда от обич и ласки, защото колкото и да искате да сте насаме със себе си, в момента се чувствате слаби и раними.

 

ДЕВА

Нужда от малки лишения

 

През тази седмица ще се освободите от тежка броеница с мрачни мисли, защото от сега нататък ще гледате по-позитивно на живота и на всичко ставащо около вас. В професионален аспект е хубаво да сте по-самостоятелни. Ако разчитате на някого или ако зависите от някого, това ще ви донесе само излишни забавяния и евентуално пропуснати ползи. В любовен аспект най-честите ви разправии с половинката ще са на тема пари. Ще се справите с финансовите си проблеми чрез малко повече пестеливост и малки лишения, които са за ваше добро.

 

ВЕЗНИ

В подем

 

За вас следва силен период. Ще се изявите като перфекционисти и кариеристи. Ще си набележите нови цели, ще гоните нови идеи и ще имате нови амбиции по пътя нагоре към върха. Не само в службата, а и в любовта ви чака подем. Подгответе се за активна, жизнена седмица, а похвалите ще са само малка част от заслужените награди, които получавате. Наблегнете на своята психическа устойчивост. Ще бъдете толкова унесени в своята работа, в целеустремеността си, че често това ще ви коства избухване, скарване или лошо отношение към най-близките хора. А те са онези, които ви подкрепят и обичат в моментите, когато най-много се нуждаете.

 

СКОРПИОН

Направете нещо позитивно

 

Редуването на почивни с празнични дни е причина да се отпускате и да си давате прекалено далечни срокове за изпълнението на задачите. От друга страна, почивките ви напрягат, защото, когато дните не са слети с уикендите, вие почти не ги усещате като почивни и всъщност ежедневието ви се обърква тотално. Подредете мислите си. Тази седмица ви дава шанс да се усмихнете и на най-малките постижения. Да бъдете доволни от всичко, което се случва наоколо. Подходете творчески, усетете радост от това, че сте живи. Спрете да мрънкате и оползотворете тази така хубава седмица за нещо позитивно. Това е задачата ви до края на месеца.

 

СТРЕЛЕЦ

Излезте от задънената улица

 

През следващата седмица ще изживеете положителни промени. Очаква ви добро служебно развитие, одобрение на вече започнати проекти или предложения да се захванете с нещо ново, чрез което да докажете, че знаете, можете и сте в състояние да постигате целите си. Очаква ви позитивен период. В подем сте. Време е за смяна на плановете и нагласите. Време е да повярвате в себе си и да потърсите нови начини да докоснете успеха. Ако се намирате в задънена уличка, може би начинът да излезете от нея е като започнете да учите нещо ново. Пробвайте и ще видите, че новите знания ще ви донесат светлина.

 

КОЗИРОГ

Балансирайте вниманието си

 

С навлизането на Слънцето в Близнаци отново се пали вашата амбиция да успеете на колкото се може повече места. Сега и през следващия един месец е подчертан стремежът ви да успявате в кариерата. Може би това е причината често да забравяте за отношенията си в семейството и любовта. Не го правете, защото много ще сгрешите. Отново трябва да балансирате. Наистина, седмицата е доста благоприятна, но иска от вас да сте с уравновесено внимание и към кариерата, и към любовта. През уикенда не се учудвайте, ако влезете в ситуация на остър спор с близки хора. Ще си кажете истини, от които първо ще ви заболи, но след това ще ви олекне. Защото след това за никой няма да има тайни. И това е добре.

 

ВОДОЛЕЙ

Дръзки и решителни

 

След като в последните няколко седмици вие сериозно работите за своя успех, като полагате усилие след усилие по пътя напред, е съвсем логично дните до края на месеца да ви дарят с плодове на вашия труд. Чака ви мощна изява на работното място. Голяма част от вас ще се заемат с допълнителни задължения, които ще ви осигурят прогрес или ще са първата стъпка за преместване на нова работа във второто полугодие на 2018 година. Не забравяйте за движението на Марс в знака ви – мощен мотиватор и възбуждащ дразнител, който не търпи отлагане. Той иска нещата да се случат сега, на момента. Такива сте вие към днешна дата – нетърпеливи, дръзки, решителни и помитащи всяка трудност по пътя си.

 

РИБИ

Бъдете сдържани

 

През следващите седем дни е по-добре да бъдете търпеливи, дисциплинирани и да демонстрирате сила, упоритост и интелект. За интелектуалните възможности пречки няма да срещнете, но ще ви е доста трудно да бъдете търпеливи. Моментът е важен, а ситуацията около вас е нестабилна. Това може да доведе до ред погрешни ходове и множество последици след това. Най-добре ще е да изградите предварителен план за действията си и да следвате този разчет. Извънредните ситуации избягвайте, стига да можете. Успехи ще имате в деловодството и разговорите по бизнес. И все пак – бъдете сдържани.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

24 май. Родени сте дата, която освен че е значима в националния ни календар, е и заредена с много благоприятна енергия. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, а той не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до удари и провал. То е да не превръщате парите в своя едничка житейска цел. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу и ще загубите всичко. Важни за вас са и семейството, и домът. Гледайте ги с любов, защото ще се убедите, че те са най-големите ценности в живота.

Навлизате в една малко по-трудна година от своя живот. Не се предавайте и вървете смело напред. Можете да преборите всяка нередност с малко повече търпение и решителност.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

25 май. Вие сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на своето обкръжение. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен. Добри сте, но не винаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в една прекрасна година на промени и пътувания, която ще ви донесе доза позитивен заряд и емоции. Добре владейте живота си, за да не изпуснете нишката и да не извършите необратими неща. Промените контролирайте внимателно. Важното е, че от сега нататък настъпва раздвижване.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

26 май. Вие сте от тези, които не обичат да бъдат тормозени с много работа и задължения. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. По този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Годината, която предстои за вас отсега до рождения ви ден догодина, е на трайна стабилизация в материален план и на хармонизация в личните взаимоотношения. Ще се почувствате обичани и ще обичате от сърце. Ако сте решили да сключите брак, тази година е най-подходящата за тази цел. Избягвайте да полагате началото на големи и грандиозни проекти в професионален план, ако не желаете те да ви отнемат много години за постигането им.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза.

27 май. Емоционални и несдържани, вие не търпите гняв в себе си. Винаги го изливате навън, без да си правите сметка кого наранявате по този начин. Пазете се, защото сте податливи на чуждо влияние, вярвате на хорските приказки, а от това по-страшно няма! В любовта сте ревниви, но и справедливи.

Навлизате в година, която изисква да се обърнете назад в последните няколко години и да осъзнаете грешките си – действие, помагащо ви да се предпазите от нови такива. И също така – да сте в хармония с всички около себе си, на които сте поискали прошка. За мнозина тази година ще донесе обучение за по-добра професионална реализация. Не го пропускайте.

Здраве: Внимавайте с лимфната система, както и с нервите. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!