11 четения

Краси Балъков: „Поздравявам момчетата за характера и колектива“

„Изключително тежък мач. Казах на момчетата, че минахме през три такива мача и ще е жалко да изпуснем питомното и да отидем на бараж срещу „Царско село”. Поздравявам ги за характера и колектива. Бил съм в много отбори, но признавам си, че не съм виждал толкова задружен отбор в кариерата си. Благодаря и на тези фантастични фенове, които не спряха да ни подкрепят. Даваме добра основа за възраждането на футбола в Търново.

Още преди мача с „Дунав” казах, че предстоят разговори за бъдещето ми. Има доста неща, доста разговори да проведем, от които зависи дали ще има някаква перспектива. Общинските отбори влизат в елита, но после идва спад, така беше „Пирин”. Проблемът пред общинските отбори възниква на третата година, защото се трупат задължения, които не се покриват. Трябва да се намерят фирми и спонсори, които да осигурят финансова стабилност. Трябва да има един нормален бюджет, за да се поддържа отбор в елита, да има спонсори. Много разговори проведох с бизнесмени, с ръководството на общината, има желание за промяна, но няма реални промени. Предстоят ни разговори, всички са щастливи и радостни, че оставаме в елита. Сега е моментът да се направи крачка напред.

Относно спекулациите за ЦСКА – свикнал съм, това не е нещо ново за мен. В момента нищо не мога да кажа – нито, че оставам в „Етър”, нито, че отивам в ЦСКА. „Етър” и ЦСКА са двата ми любими отбора. Разговори обаче за ЦСКА с мен не са водени.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!