385 четения

„Абсолют +“ предлага абсолютно всичко плюс още нещо

Втори магазин от веригата беше открит в Павликени

 

ВТОРИ МАГАЗИН С МАРКАТА „АБСОЛЮТ +“ БЕШЕ ОТКРИТ С ИЗИСКАНО ПАРТИ В ПАВЛИКЕНИ. Архимандрит Георги отслужи водосвет за здраве и успех и благослови собствениците на търговската верига, както и всички жители на града, които присъстваха на тържеството и нямаха търпение да направят първите си покупки.

Изключително разнообразен асортимент от стоки предлага новият магазин. В него, както и във всички останали „Абсолют +“, има щанд с биопродукти, има и топла витрина. В обекта има кухня, която работи с най-висококачествените продукти и предлага фрешове, здравословни салати, вегетарианско меню, както веган ястия.

Няколко велосипеда, оцветени в оранжево сиво, каквито са цветовете на веригата, чакат подредени пред магазина. Те са предназначени за всички клиенти, които предпочитат да се придвижват с колело, а не с автомобила си. Хората имат право да ползват велосипеда напълно безплатно в рамките на 24 часа, могат да напазаруват, да отнесат покупките си до вкъщи с велосипеда и на следващия ден да върнат колелото на мястото му.

ОТ МАЛКО СЕМЕЙНО МАГАЗИНЧЕ В ДВОРА НА ФАМИЛНАТА КЪЩА В ЛЕВСКИ ТРЪГВА ИСТОРИЯТА НА СЕМ. ГЕОРГИЕВИ, КОИТО ИМАТ ВЕЧЕ ПЕТ ОБЕКТА С МАРКАТА „АБСОЛЮТ“, РЕСТОРАНТ, КАФЕ, ХОТЕЛ, КАКТО И ЩАНДОВЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ.

„270 човека работят във всички тези обекти в момента, а в самото начало бяха само моите родители Георги и Анета Георгиеви. Аз бях на пет, когато те направиха първия магазин. Аз го наричам „Вкъщи“ този магазин, защото, за да го построят, те разчистиха градината с цветята в двора на къщата ни в Левски. Беше малко магазинче, предполагам, че не са имали кой знае какви познания за бизнеса, но си го направиха, както на тях им харесва. Майка ми ме спря от детската градина, за да им помагам и от тогава имам един много забавен спомен. В края на първия работен ден, двамата се бяха изправили срещу рафтовете и витрините, които бяха абсолютно празни. И не знаеха да се радват ли, да се притесняват ли. От една страна, чудесно, защото всичката стока беше продадена, но от друга страна, магазинът и утре трябва да работи“, разказва синът на Георги и Анета Георгиеви – Венцислав.

Младият мъж вече е част от фамилния бизнес и с удоволствие участва в разрастването му. Не крие гордостта си от факта, че преди повече от 20 г. неговите родители е трябвало да спестяват от заплатите си, за да открият първия си магазин и това им отнело 2-3 г.

„Оня магазин в двора на семейната ни къща вече е на 19 г. В Левски имаме три магазина с марката „Абсолют +“ и сега имаме планове да разширим големия магазин и да го преустроим, за да стане още по-сериозен обект от големия ни магазин в Павликени. Затова и марката ни е „Абсолют +“, защото предлагаме абсолютно всичко плюс още нещо. А на Павликенския пазар сме от малко повече от година и пазарът тук добре ни прие, а и ние се чувстваме добре“, разказва още Венцислав Георгиев.

Преди година фамилията е станала собственик на четири обекта с марката „Браво“ в Павликени и Бяла черква и предстои и тяхното преустройство и преоткриване като магазини от веригата „Абсолют +“.

„Но освен търговските обекти, за нас е важно и околността да е облагородена и да изглежда уютна и красива. Затова направихме до магазина детска площадка, фитнес на открито и кът за отдих, скътан в близката борова горичка. А на площадката пред по-големия ни магазин в Павликени често организираме и спортни събития, които също са част от нашата идея да водим малко по-здравословен начин на живот“, казва Венцислав, който е завършил бизнес мениджмънт във Великобритания, но избрал да се върне в България. „У дома е най-хубаво и тук се чувствам щастлив. Харесва ми да знам, че мога да направя нещо за родината си и ми харесва да съм част от семейния бизнес, в който нямаме ярко разделени роли. Наблюдавах хората на откриването и забелязах как, ако на някого му угасваше свещичката, останалите му даваха огън. При нас е същото – всеки подкрепя другия и взаимно си помагаме“, казва Венцислав, който има и по-малка сестра – Гергана. Тя е на 15 и в момента учи във Великобритания.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

 

 

 

Един коментар за “„Абсолют +“ предлага абсолютно всичко плюс още нещо

  • 23.05.2018 в 13:19
    Permalink

    Пожелавам успех на Георги. Доста земен и добър човек. Магазините му са хубави, както и комплекса му в Левски.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!