535 четения

Абитуриенти Випуск 2018

Най-красивите, забавни и интересни снимки от абитуриентския бал на Вашия клас очакваме да ни изпратите на e-mail: [email protected] или като съобщение на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/borbavt/


25 май – гр. Велко Търново – Снимки: Ростислав Грънчаров

25 май – гр. Лясковец

По червена пътека Лясковската общественост изпрати своите тазгодишни абитуриенти. Випуск 2018 в Лясковец завърши СУ „Максим Райкович” с две паралелки – профилирана „Природоматематически профил – математика, информационни технологии и география” и „Общообразователна” паралелка. Въпреки дъжда, младите хора не се изплашиха от лошото време и се събраха на централния площад, за да се сбогуват с родното училище, с учителите и с родния град. За десета поредна година тържествено в Лясковец момичета и момчета биват изпращани по червения килим – символ на надеждите, сбъднатите мечти и щастието. Традицията поставиха випускниците през 2009 година и оттогава този ден се превръща в общоградски празник.

На централния площад „Възраждане” за десети път пристигнаха шумно луксозни автомобили, а пространството пред откритата сцена се изпълни с граждани, които искаха да видят красивите абитуриенти. Любопитни лясковчани се бяха събрали около огражденията, за да проследяват пристигането на порасналите момичета и момчета. Под звуците на „Един неразделен клас”, „Приятели”, „Клетва”, „Нашият град”, „След 10 години”, на сцената се качиха довчерашните два 12-ти класа и техните класни ръководители Росица Петрова и Димитър Григоров. Цветя и плакети за спомен им връчваше кметът д-р Гецова, а после дойде ред и на последните напътствия и пожелания, на много усмивки и овации. След поздравленията от кмета на Общината д-р Гецова и от директора Даниела Арабаджиева, последни думи от името на всички абитуриенти произнесе и Павел Русев, който благодари за хубавите години, които са преживели заедно в гимназията, за добрите учители и за приятелите, които са срещнали в училище.

Много снимки за спомен под арката и пред читалището с учители, с кмета, с познати, запечатаха щастието на випускниците, а броенето до 12 и радостните възгласи огласиха целия площад.

24 май – Велико Търново

Снимки: Ростислав Грънчаров

 

 

 

 

 

 

 
 СУ „Цанко Церковски“, гр. Полски Тръмбеш

24 май, гр. Горна Оряховица

 

 

 ПМГ „Васил Друмев“ гр. Велико Търново

 

 


 

 

 

 

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“


Средно училище „Георги Измирлиев”, гр. Горна Оряховица


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ПГЕЕ „М. В „ЛОМОНОСОВ“ УС гр. Горна Оряховица

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Старопрестолна гимназия по икономика гр. Велико Търново

 

 

 

 

 


СУ „Вела Благоева“, гр. Велико Търново

 

 

 

 

 

 

 


 

СУ „Владимир Комаров“ гр. Велико Търново

 

 

 

 

 


 

ПГ по МСС „Никола Златарски“, гр. Златарица

 СУ „Емилиян Станев“ – гр. Велико Търново

 

 ПГТ „Д-р Васил Берон“, гр. Велико Търново


 
СУ „Максим Райкович“, гр. Лясковец 

 

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЖП ТРАНСПОРТ „Никола Йонков Вапцаров“, гр. Горна Оряховица 

 

 

СУ „Димитър Благоев“, гр. Свищов

  

 

 

 

 

ЧПГ „АК-Аркус“ гр. Велико Търново 

 

 

 

СУ „Иван Н. Момчилов“ гр. Елена

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *