Дневен хороскоп. Прогноза за 29 май, вторник

Луната е в Стрелец. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 17.19 часа. Лунният ден е 14-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Избягвайте плановите операции заради по-трудното съсирване на кръвта и бавното заздравяване на раните. Нежелани са операциите в областта на таза, бедрата, черния дроб, вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с очите, зъбите, сърцето, кръста, диафрагмата, както и проблеми с кръвообращението.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение на сауна и парна баня, които да подсилят кръвообращението. Можете да подстрижете косите си.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това. Лунната диета стартира точно в 17,19 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Светлосиво, червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 20,42 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва пълнолуние в Стрелец – един прекрасен ден за разговори, срещи и разширяване на знанията. Чувстваме се силни, енергични и можещи. Вторник е ден за разширяване и подемане на нови крачки.

 

ОВЕН

Късметът е с вас

Вторник е един от хубавите дни за тази седмица при вас. Късметът ви следва безотказно и можете да разчитате на него в някои определени моменти. Важно е да не натрапвате поведението си там, където не сте желани. Действайте по своите задачи. Късно вечерта ще бъдете доволни от всичко онова, което сте направили през деня.

 

ТЕЛЕЦ

Рутинна работа

Вторник е щедър на късмет и за вас. Също като Овните сте в добро настроение и въпреки напрежението в служебните срещи вървите напред и отмятате ангажимент след ангажимент. Днес не ви се разговаря много. Затворени сте в себе си и затова ще се отдадете по-скоро на рутинната си работа. Доволни сте от всичко, което вършите.

 

БЛИЗНАЦИ

Силен период

След като вчера загубихте каузи и битки заради своето напрежение, днес нещата вече имат друго лице. В семейните отношения настъпва период на стабилизация и това действа мотивиращо и в сферата на професионалната ви реализация. От утре навлизате в един доста силен период, важен за тази част от годината. Подгответе се.

 

РАК

Погледнете си здравето

Време е не само да мислите за промени, а и да започнете да работите те да се случват в живота ви. Днешният ден е силен, интензивен и изисква от вас да направите доста равносметки на предходните си действия. Погледнете здравето си. Сега можете да разрешите един хроничен здравословен проблем, който ви мъчи от дълго време.

 

ЛЪВ

В центъра на вниманието

Във вторник се будите, сякаш сте други хора. Настроението ви се оправя, ставате по-бодри и ангажирани с бъдещите си планове. Такива трябва да сте винаги, не само днес. Денят е благоприятен за поставяне на цели и амбиции, които да гоните от тук насетне. Сега вие заемате центъра на хорското внимание. Чувствате се отлично.

 

ДЕВА

Подобрете хармонията

Във вторник продължавате да „ръчкате” хората около себе си и да ги превръщате в инструмент за постигане на вашите си цели. Стана дума и вчера, че това не е най-добрият подход да си вършите работата. Не лишавайте другите от правото на личен избор. Днес можете да подобрите хармонията във взаимоотношенията си, ако искате.

 

ВЕЗНИ

Поставете си цели

Вие вече осъзнахте, че няма кой друг освен вас да се ангажира с важните неща от живота ви. Вземете се в ръце. Създайте си предизвикателства. Поставете си цели и не се страхувайте от бариерите, които се спускат на пътя ви. Вие притежавате силата да ги вдигате. Днес обърнете внимание на контактите. Ще се запознаете с интересни и важни хора.

 

СКОРПИОН

Доходи

Във вторник обърнете по-голямо внимание на методите, които прилагате, когато се налага да изкарвате пари и да подобрявате доходите си. Днес можете да се включите в допълнителна дейност или да поемете още един платен ангажимент. Очаквайте плащания за вече извършена работа. Стабилизира се материалното ви състояние.

 

СТРЕЛЕЦ

Имате нужда от нещо ново

Днес настъпва пълнолуние във вашия знак. Вие сте нервни, защото сте в очакване на нещо, което ще се случи. Избягвайте да влизате в конфликти. Излишно е да пренасяте своето напрежение и върху другите. Помислете за основни, коренни промени в поведението си. Имате нужда да се провокирате сами, да направите нещо необичайно.

 

КОЗИРОГ

Осъзнаване

Днешното пълнолуние при вас действа на психологическо ниво. Осъзнавате полюсите на своето съзнание – съзрявате доста свои плюсове, отбелязвате и немалко минуси. Днес не е ден за важни действия и работа. По-важното е да премислите поведението си и начина си на живот, за да можете съвсем скоро да направите нужните промени, от които се нуждаете.

 

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте

И днес тревожните мисли трябва да са на заден план. Предстои ви ден, в който можете да се отпуснете след спокойния сън и зареждащата нощ. Вторник ви подканва да изпиете кафето си на бавни глътки вкъщи или на работното място. Не бързайте за нищо и ще видите, как всички неща около вас ще се редят според предварителните ви планове.

 

РИБИ

Овладейте нервите

Днес колкото и да се опитвате да проявявате някаква организираност, нещата няма да се получават по предварителните планове. Стари, недовършени в миналото задачи ще напомнят за себе си. Успокойте топката. Ще се справите с всичко, стига да не проявявате паника. Овладейте нервите. Все пак, днес е силен ден за вас.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се на ден, определящ тежка кармична разплата, която сте си заслужили сами в минало прераждане заради това, че сте били прекалено отстъпчиви. Липсвала ви е активност и сте живели така, сякаш не ви е интересувало нищо – по течението. Сега вашата задача е да се научите на борбеност. Бъдете по-силни. Бъдете ловците, а не жертвите в този свят. Опитайте един по-самостоятелен живот, да сте по-активни и ще видите как ще започнете да постигате всяка своя следваща цел с повече лекота от предишната.

Годината, в която навлизате от днес до 29 май 2019 г., е завършваща и емоционална. Тя не е подходяща за нови начинания, но е благоприятна да завършите нещо, което сте започнали преди време и сте изоставили някъде в миналото. Не се ядосвайте за глупости и пазете емоцията в умерени граници.

Здраве: Възможни са чести главоболия и повишено кръвно налягане.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.