10 четения

Великотърновското кметство дава 70 хил. за светофари и 85 хил. за светещ фонтан

Община Велико Търново ще изхарчи 70 хил. лв. с ДДС през следващите две години за поддръжка на светофарните уредби на територията на града, сочат документи за актуална обществена поръчка, която кметството е обявило. Идеята е да се избегне нелепата ситуация със светлинната индикация пред Националния военен университет „Васил Левски“, която бе повредена от токов удар и не работеше над 3 месеца, докато местната администрация издирваше фирмата доставчик из Прага.

Други 85 хил. лв. с ДДС пък ще бъдат дадени за рехабилитация и поставянето на светлини, които трябва да мигат в такт, на шадравана пред градската галерия „Борис Денев“ в местността Боруна.

С. МАРИНОВ

4 коментара за “Великотърновското кметство дава 70 хил. за светофари и 85 хил. за светещ фонтан

 • 29.05.2018 в 12:45
  Permalink

  85 000 лв. за мигащи светлини на шадраванчето…?

  Отговор
 • 29.05.2018 в 13:26
  Permalink

  85 бона за малоумни светлинки на фонтан в петоразрядна градинка….Богата община сме… Тази сума, колко пъти превишава печалбата от Паркинги и гаражи риторично питам? Също риторично…колко време щр се задържат въпросните светлинки в работещ вид, като знаем че мястото е изолирано и не се охранява….?Също риторично питам с тия 85 хиляди защо не ремонтирате пейките около галерията и боядисате Стамболовия мост че е целия във ръжда?Риторично питам и за какво е необходимо да се дават сторина хиляди за „зони за отдих“ в промишлената зона …Хората там са отишли на работа не на пикник…Шампиони сме по безсмислици и усвояването на средствата а града тъне в разруха….

  Отговор
 • 29.05.2018 в 15:08
  Permalink

  5 ХИЛЯДИ ЗА СВЕТЛИНКИ И 80 ХИЛЯДИ ЗА „УСВОЯВАНЕ“ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ. А, ЧЕ НЯМАТ СРАМ ТО Е ЯСНО ОТДАВНА.

  Отговор
 • 29.05.2018 в 16:46
  Permalink

  къде има такава градинка? … че и фонтан…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!