Дневен хороскоп. Прогноза за 31 май, четвъртък

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 12.26 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Козирог остават нежелани операциите в областта на таза, бедрата, черния дроб, а след това – на кожата, коленните сухожилия и зъбите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зъбите (почистване на зъбен камък, кариес), сърцето, кръста, диафрагмата, кожни проблеми и раздвижвания на крайниците.

Красота и външен вид: Целият ден е благоприятен за подстригване на косите. Боядисване – в следобеда или вечерта. Коламаската насрочете за сутрешните часове, за да си спестите обривите и проблемите с кожата след това. Можете да направите успешни лечебни масажи на цялото тяло в следобеда.

Хранене и диета: Стартирайте своя дългосрочен хранителен режим днес. Хапвайте умерено, начесто през целия ден, за да заситите глада си. Особено полезни са кореноплодните зеленчуци, като можете да ги сготвите като супа и постни варива, за да не дразнят стомаха.

Цветове, носещи късмет: Тъмнозелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – не пресаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Стартираме деня с муден предобед. Сякаш нищо не спори и делата се протакат във времето. Не се притеснявайте, четвъртък няма да бъде точно такъв. На обяд Луната навлиза в Козирог и образува тригон с Уран. Време е да промените някои методи на работа, като допуснете новите технологии и техническия напредък да са ви от полза. Гледайте напред.

ОВЕН

Овладейте нервите

 

В сутрешните часове и до обяд нервността ви е подчертана. Влизате в различни конфликти и пререкания, изкарвате нервите си не пред когото трябва. Овладейте се, за да не загубите благоприятните шансове за парични печалби в следобеда, когато настъпва добро време за вашето кариерно развитие.

 

ТЕЛЕЦ

Добри изненади

 

В четвъртък сутрин ви се налага да действате по нещо съвсем ненадейно възникнало, което не е в предварителните ви планове. То обръща развитието на целия ви ден, но не се притеснявайте. Дори и да не протича по предварителната схема, четвъртък ви радва с благоприятно развитие в следобедните часове.

 

БЛИЗНАЦИ

Не насрочвайте сделки

 

В сутрешните часове търсите как да влезете в полезрението на хората. Как да им се набиете в очите и да превземете вниманието. Не ви съветвам да се отпускате прекалено. Днес бъдете по-тихи и незабележими. Обърнете по-голямо внимание на рутинните си задачи. Това не е ден за бизнес или сделки. Ще ги загубите, ако насрочите такива.

 

РАК

Обърнете си внимание

В четвъртък се опитвате да се докажете на всички, но за съжаление, около вас обстоятелствата са твърде неблагоприятни за изява. В сутрешните часове се пуснете по течението. Стартирайте деня си с фитнес, йога или дълга разходка на свеж въздух. Повече успех ще имате в следобеда. Ще трябва да приемете нов метод на работа.

 

ЛЪВ

Денят е хубав

 

Вие сте в добро настроение. В четвъртък сутрин успявате да отделите време за самите себе си – само за своите нужди и желания, без никой да ви обезпокоява. В следобеда ви чака малко повече работа от планираното, но ще се справите. Бъдете по-организирани. Завършете деня с разходка на свеж въздух преди лягане.

 

ДЕВА

Искате прекалено

 

Четвъртък сутрин е критична за вас, защото проявявате нервност и си я изкарвате на всички хора около себе си. Често се случва да сте недоволни от близките си и да искате повече, отколкото те могат да ви дадат. В следобеда настроението ви се подобрява, но трябва сериозно да поработите върху своето поведение.

 

ВЕЗНИ

Нервен ден

 

Въпреки трудностите, които срещате, вие ще се справите добре с проблемните ситуации, защото ще проявите присъщата за вас приспособимост към всичко. Неудовлетворени се чувствате в службата, защото търсите признание, което няма да откриете днес. В личен план трудно общувате с близките си. Чувства се досадна нервност между вас.

 

СКОРПИОН

Много емоции

 

Двояк ще бъде денят и за вас, защото прекалявате с емоциите и в един момент нещата могат да излязат извън контрол. Ако сте премерени в действията и думите си, ако не прибързвате и контролирате вътрешните си нагласи, можете да се разминете с някой заложен скандал в деня. Но, проявявате ли нервност, няма как да го избегнете.

 

СТРЕЛЕЦ

Глътка въздух

 

За вас четвъртък се очертава да е силен. Планирайте го още сутринта, въпреки че до обяд трудно ще се придържате към плановете си. За вас обаче е важно да имате план за действие. В следобеда идва по-благоприятно време. Напрежението се отпуска и е възможно да получите добро предложение за допълнителна работа.

 

КОЗИРОГ

Добри новини

 

В четвъртък сутринта не бързайте. Оставете си толкова време, колкото ви е нужно, за да се подготвите за работа. Изпийте кафето си на спокойствие. В следобеда денят ви радва с добри новини и шанс да се изявите. Ще заемете центъра на вниманието и към вас ще бъдат отправени всички погледи. Превръщате се във водачи.

 

ВОДОЛЕЙ

Изкоренете напрежението

 

Свършете по-голямата част от работата си сутринта, без да оставяте нещо за следобеда. Така ще бъдете сигурни в успеха си. Чувствате силно напрежение, което идва не от вас, а от хората, с които общувате. Предават ви го и някак си то заживява във вас. Добре е да го изкорените още докато е време, за да не прерасне в нещо по-голямо.

 

РИБИ

По-дейни следобед

 

Стартирате деня с много усилия, но никакви резултати. Не забравяйте, че до обяд каквото и да правите, няма да ви се отблагодари с желания успех. По-скоро оставете делата си за следобедните часове, когато наистина имате по-реални шансове да тръгнете напред. Приемете нова технология, която се внедрява в службата ви.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Сами сте си избрали да се родите на 31 май, защото имате да изчиствате определени кармични задължения, които са ви останали от минали прераждания. Ето защо често срещате пречки по пътя си и невинаги нещата стават от раз при вас. Добрата новина в хороскопа ви е, че винаги постигате целите си, независимо от усилията, които полагате. Това е вашата орисия. Можещи сте, имате определени таланти и е хубаво да ги изявявате.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която предполага известно забавяне в развитието ви. Опитайте да не противодействате на обстоятелствата и да се оставите на течението, което ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *