43 четения

Мъж потрошил две коли, паркирани пред гаража му

Районната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за повреждане на два чужди автомобила, които били паркирани пред гаража му. Щетата от отмъщението на Н.К. била за 1817 лв. за потрошаване на хонда и мерцедес. Клиентът на Темида ползвал гаражна клетка в близост до входа на жилищния блок, в който живее, и се дразнел от това, че се случвало да не може да ползва гаража поради паркирали пред нея возила. На 23.05.2017 г. забелязал паркиран пред гаража си лек автомобил „Хонда“. Собственикът оставил колата там, за да се качи при брат си в същия блок. Н.К. се ядосал и започнал да рита предния десен калник, предната и задната десни врати, като ги деформирал, след което изтръгнал страничното огледало. Два дни по-късно жена паркирала пред гаража лек автомобил „Мерцедес“ и се качила в апартамент на майка й. Обвиняемият отново се ядосал, че има спряна кола, и спукал задното панорамно стъкло.

5 коментара за “Мъж потрошил две коли, паркирани пред гаража му

 • 30.05.2018 в 14:33
  Permalink

  Човека си е бил в правото. Явно няма полиция в тази държава 🙁

  Отговор
  • 30.05.2018 в 17:11
   Permalink

   Защо полиция? Има си ред. Обажда се на „паяка“, вдигат им колите, плащат си и ще се реши проблема.
   А сега, ще плати 2 хил. лв за щетите, плюс разноските по делото и ще го побъркат от разправии с полиция, прокуратура, съд…

   Отговор
 • 30.05.2018 в 14:48
  Permalink

  Обсебване на чужда собственост!

  Отговор
  • 31.05.2018 в 7:25
   Permalink

   до колкото гаража е негов до толкова и мястото пред него е общинско. Пред гаража има 50см ли колко са които са собственост но лицето на което е гаража, но все пак саморазправа нее вариантът слагаш табелка и викаш паяк е наи безболезнения начин.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!