44 четения

„Практис“ отваря в четвъртък, 31май, от 14 ч. с цени по-ниски от всякога и много подаръци

PRAKTIS за повече усмивки в дома и градината

„Практис“ отваря в четвъртък, 31май, от 14 ч. с цени по-ниски от всякога и

много подаръци. 10 млн. инвестиция и 100 работни места в новия хипермаркет

ОЧАКВАНОТО ОТ ВСИЧКИ ОТКРИВАНЕ НА НОВИЯ СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ С ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР НА „ПРАКТИС“ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК В 14,00 часа. За старта на обекта са предвидени и тотални намаления на множество стоки, информират от веригата.

СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ PRAKTIS, КОЙТО Е РАЗПОЛОЖЕН НА УДОБНО МЯСТО ТОЧНО СРЕЩУ МОЛА, ОЧАКВА С НЕТЪРПЕНИЕ И

ЖЕЛАНИЕ СВОИТЕ КЛИЕНТИ.

Сред примамливите предложения за старта му са басейн с диаметър 2,44 метра за 39,99 лв., градински соларни лампи по 1,39 лв., орхидея за 7,99 лв., комплект шкаф за баня за 64.99, теракота за 3,99 кв. м и много други.

В новия обект има над 100 работни места, а цялостната инвестиция е за близо 10 млн. лв. Хипермаркетът е с разгъната площ от 6500 кв. метра и просторен паркинг за повече от 100 коли със специална пътна връзка.

При нас ще намерите строителен център с възможност за пазаруване с автомобил или бус, рязане и кантиране на плоскости, щанд за работно облекло, ключарски услуги, кафене, сервизен център, както и агрощанд за всички селскостопански производители от региона.

За откриването на 31 май сме планирали подаръци за първите ни клиенти. Останалото ще оставим в тайна, за да не развалим изненадата, но обещаваме да е вълнуващо и да си тръгнете с широки усмивки“, обещават от веригата.

Стилян НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!