Най-голямото семейство във Великобритания чака 21-ото си дете

Най-голямото семейство във Великобритания ще се увеличи още, след като майката Сю Радфорд обяви, че чака 21-ото си бебе, съобщи в. „Дейли мейл“.
Бебето ще е момиченце. Г-жа Радфорд обяви голямата новина с видеопослание в Ютюб. Тя роди предишното си бебе през септември миналата година и се зарече, че то ще е последното. То се казва Арчи и е 11-ото й момче.
„Съвсем честно, не мога да повярвам“ – казва г-жа Радфорд пред камерата.
„Ние сме просто в шок“ – добавя г-н Радфорд.
Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел – на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър.
Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години. Едно от децата им е мъртвородено, но то „още е част от семейството“.
Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири.
В списъка им за пазар дневно са са 9 л мляко, 3 л сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци.
Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия.
Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи. Те живеят от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *