Времето

Месечен хороскоп. Прогноза за месец юни, 2018 година

Телци, късметът е с вас, Лъвове, не изпускайте възможности

 

Лунна диета през юни:

Луната е намаляваща от 1 до 13 юни и от 28 до 30 юни. Започнете диета, хранете се здравословно или се подложете на здравословно гладуване. Най-подходящите дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета този месец са 8, 9, 10, 16. 17, 18, 25, 26, 27 юни. Подходящите дни за лунна диета този месец са 6 юни – фаза последна четвърт, 13 юни – фаза новолуние, 20 юни – фаза първа четвърт, 28 юни – фаза пълнолуние. В дните от 14 до 27 юни Луната е нарастваща. В този период не преяждайте и хапвайте по малко, на чести интервали, за да задвижите метаболизма. Не се отказвайте, ако по това време диетите и хранителните режими не дават най-добрите резултати. Изчакайте и бъдете търпеливи. Тялото ще ви ще започне да се освобождава от килограмите веднага след като Луната отново влезе в своята намаляваща фаза.

Грижа за косата: Благоприятни за подстригване на косите са датите 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 29, 30 юни (за да расте косата ви по-бавно) и 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27 юни (за да расте косата ви по-бързо). Неблагоприятни дни за посещение при фризьора са 5, 6, 7, 14, 15, 23, 24 юни.

Звездни аспекти за месеца: През по-голямата част от месеца Слънцето се движи в Близнаци. В съзвучие с нарастващия ден и по-голямата светла част от деня са и нашите желания да прекарваме все повече време навън, сред компанията на приятели. Позволявайте си по-чести срещи и разведряване сред приятни хора. Месецът стартира с хармонични аспекти между Меркурий, Марс, Венера и Юпитер, правещи първите му дни така приятни и незабравими както в личен план, така и в делови. През първата половина от месеца Меркурий е на своя трон в Близнаци и подпомага сферата на общуването, комуникациите и бизнеса. Венера през това време се движи в Рак и обръща внимание на домашния уют, любовта в семейството и вкусното хапване, което обединява всички около трапезата. През втората половина от месеца Меркурий навлиза в Рак, а Венера – в Лъв. Двете планети продължават да се движат една след друга. Меркурий в дните от 13 до 30 юни продължава темата за семейството и любовта между близките. Опитайте да посетите роднини от друго населено място, да им гостувате за няколко дни. Не забравяйте, че на 21 юни точно в 13.07 часа настъпва астрономическото лято с навлизането на Слънцето в Рак. Планирайте своята ваканция и я очаквайте с надежда. В самия край на месец юни, на 27.06, Марс започва своята ретроградна фаза във Водолей. Както около тази дата, така и през следващите месеци ще проявите жаждата си за лична свобода независимо дали можете, или не можете да я отстоявате. Не мислете лошото на хората. Бъдете с отворени сърца и помнете, че прекалената опърничавост може да ви навреди.

 

ОВЕН

Хубав месец

 

През юни вие сте във вихъра си. Още в началото на месеца ще успеете да създадете групичка от съмишленици около себе си. Явявате се център, около който ще се завъртят идеи, схващания и принципи. Няма нищо лошо, когато давате импулс и подем на нещо ново в живота си. Движението на Меркурий в Близнаци е причина да сте особено контактни и лесно приспособяващи се към всяка една ситуация. Във втората част от месеца Венера навлиза в Лъв, откъдето ви дарява със сериозни шансове за любовно раздвижване или раздвижване в сферата на социалния и личния ви живот. Като цяло месецът е благоприятен, интензивен и интересен. Внимавайте в края му да не оплетете конците заради арогантно и неприето в обществото поведение. Владейте се.

 

ТЕЛЕЦ

Късметът е с вас

 

За вас започва един запомнящ се и късметлийски месец. Още в първите му дни сте зарадвани от добри новини в сферата на финансите и частния бизнес. Ще получите известие за повишение на доходите или за заслужено плащане по вече свършена работа. Време е да измислите лятната си ваканция, след като тя вече е и парично обезпечена от този извънреден приход. Не давайте пари назаем, защото няма да ви ги върнат в срок. Като цяло месецът е хармоничен. През първата му половина сте обаятелни и организирате всички около себе си. Излизате често в компании и се чувствате прекрасно. През втората половина сте по-затворени и обръщате по-голямо внимание на домашния уют и миговете, прекарани с най-близките хора.

 

БЛИЗНАЦИ

Заслужени доходи

 

През юни е много важно да обърнете внимание на допусканите грешки в ежедневието си. Станали сте особено прибързани и често се отнасяте с пренебрежение към някои детайли в службата или в своя личен живот. През този месец ще трябва да се задълбочите малко повече и да погледнете какво се случва под повърхността на нещата. Слънцето през по-голямата част от месеца минава през вашия знак, озарява ви с енергия, но и ви предупреждава да бъдете внимателни и да си правите ежегодната равносметка около рождения си ден. Последната десетдневка от месеца се очертава да бъде благоприятна и плодотворна. Там са залегнали и по-високите доходи, които ще си заслужите чрез усърден труд. Не пестете сили. Има защо да се потрудите.

 

РАК

Върхова форма

 

През по-голямата част от месец юни вие се чувствате във върхова форма. Венера гостува в знака ви, зарежда ви с късмет и положителна енергия. Влюбени сте и правите всичко с финес. Няма какво повече да очаква човек от вас. Задръжте настроението си и през втората половина от месеца, за да привлечете важни хора в своя живот. Имате шанса да смените работата си за по-доходна или да започнете втора, с по-добро финансово заплащане. Като цяло мислете за парите си и за семейния бюджет. Не забравяйте срещите със своите близки и роднини от по-далечни разстояния. Гостувайте им за няколко дни. Планирайте и лятната си отпуска. Това ще ви вдъхне нови сили и очаквания.

 

ЛЪВ

Не изпускайте възможности

 

Пригответе се да изживеете един доста емоционален месец. За щастие, емоциите ще са разнообразни и е възможно да преобладават тези с позитивен характер. от Това зависи от вас. През първата половина от месеца Венера все още се движи в Рак и ви прави по-изолирани и себевглъбени. Отчасти егоисти, тъй като мислите само за себе си, за своите житейски драми, без да отдавате значение на чуждите неволи. По-голямо раздвижване ви очаква през втората половина от месеца. Венера ще гостува във вашия знак, дарявайки ви с позитивна енергия, любов, романтика, вдъхновение и шанс за лично и професионално развитие. Не изпускайте възможностите. Те са пред вас.

 

ДЕВА

Просперитет в службата

 

Юни е важен месец за вашата професионална реализация. През първата му половина обърнете сериозно внимание на служебните си дела. Задълбочете се в работата си и свършете всеки един ангажимент с необходимата сериозност. Свърши ли работното ви време обаче, не загърбвайте личния си живот. Той също се събужда през месец юни, като изпълва вечерите ви с приятни срещи и разговори в компании от интересни хора. През втората половина от месеца може да ви се наложи да започнете обучение или курс за преквалификация. Това е за добро и ви носи шанс да развиете себе си и потенциала си в следващите месеци.

 

ВЕЗНИ

Делово предложение

 

През юни ще сте общителни, отворени към света, ще разговаряте с всеки, от когото можете да извлечете някаква финансова или материална изгода. Не е никак лошо, защото това е месецът, през който ще срещнете предложение за реализация в делови план. Негативната тенденция е, че ще се превърнете в досадни мърморковци и ревнивци спрямо своите приятели и средата, в която се движите. Някои от вас дори ще живеят в параноя, че са отбягвани, без да имат подобни поводи. Тогава излишно ще се заяждате с всички около себе си. Опитайте да отделите реалността от фантазията, тъй като често ще обвинявате другите за собствените си грешки. Традициите понякога ще ви правят закостенели и ще блокират желанието ви да се развивате.

 

СКОРПИОН

Не обсебвайте близките

 

През юни сте обсебени от идеята да закриляте всички свои близки, пренасяйки им своите паранои, че нещо може да им се случи ненадейно или инцидентно. Вие наричате това проява на любов, но отстрани изглежда като пълно и всеобхватно задушаване. Дайте въздух на хората, които обичате, за да не влошите сериозно отношенията си с тях. Като цяло месецът е доста приятен и ви позволява да излезете на светло пространство в служебния живот. Насочете там своята енергия – в гонене на кариерни цели и постигане на професионални постижения. Оставете близките си на мира. Месецът е добър и за домашен ремонт – топлото време ви мотивира да направите една промяна вкъщи.

 

СТРЕЛЕЦ

Колебливи сте

 

Юни ще бъде променлив месец, тъй като ще си поставяте неизпълними цели, а когато си поставите цел, вие впръсквате цялата си енергия в нейното изпълнение. През по-голямата част от месеца ще бъдете доста привързани към своя дом, към семейството и половинката и често ще забравяте за професионалните си задължения, които трябва да вършите паралелно с личния живот. Ще се подсили чувството ви за неувереност и всъщност това формира едно противоречие – ще сте крайно амбициозни и ще си поставяте трудно изпълними цели и в същото време – ще сте неуверени дали си струва да ги постигате. В крайна сметка до пълна парализа едва ли ще се стигне, но все пак имайте едно наум – колебливи сте. По-леко с важните решения.

 

КОЗИРОГ

Любовни емоции

 

Стартирате месеца с усмивка и добро настроение, като си мислите, че темпото около вас се забавя. Нищо подобно. Ще видите колко разнообразен откъм различни емоции може да бъде този месец. Не прибързвайте да подреждате педантично плановете си, защото съдбата сериозно ще се намесва в тях и ще разбърква всичко, което сте си предначертали. Приемете го като закачка от нейна страна, защото тръгнете ли да се ядосвате, ще загубите доста излишна енергия. Като цяло месецът не е никак лош. Възможности не ви липсват. Стабилизирайте семейните си взаимоотношения и връзката си с половинката. Бъдете по-романтични. За необвързаните първите петнадесет дни от този месец са от решаващо значение. Тогава могат да срещнат подходящата половинка.

 

ВОДОЛЕЙ

Не започвайте войни

 

Юни предстои да бъде един доста необичаен месец за вас. По всичко личи, че имате намерение да покорите високи върхове, но нещо все ви пречи да го сторите. Съобразявайте се с размера на стъпките, които поемате. Не надскачайте възможностите си. Почти през целия месец недоволствате за щяло и нещяло. С лекота влизате в спорове и кавги и се заяждате с хората от близкото обкръжение. На работното място съвсем явно изказвате своето мнение и искате то да бъде чуто. Натъртвате го, ако случайно остане незабелязано в пространството. От средата на месеца за вас настъпва период, през който ще е по-добре, ако си премълчавате и се съобразявате поне малко с чуждото мнение. В противен случай ще започнете доста войни на различни фронтове. Няма нужда да го правите.

 

РИБИ

Действайте разумно

 

Това е един доста приятен и запомнящ се месец за всички вас. Сега е времето да вземете няколко важни житейски решения, които да преобърнат битието ви с краката нагоре. Имате нужда да промените нещо около себе си, да разчупите обстановката и да излезете извън линията на душевен комфорт. Поемайте повече предизвикателства. Необвързаните разполагат с шанса да срещнат подходящ партньор в живота си. Обвързаните на свой ред могат да потърсят начини как да изненадат приятно своите половинки. На работното място също ви чака подем. Не стойте със скръстени ръце. Действайте, защото бездействието ще ви докара доста поводи за самосъжаление в края на месеца. Тъкмо от тях трябва да бягате.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

1 юни. Вие сте първенци във всичко. Не срещате прегради по пътя си и това ви прави особено уязвими и самоуверени понякога. Съдбата ви е отредила да бъдете лидери и водещи фигури, но в момента, когато загубите разум и се самозабравите, ще обърнете живота си наопаки. Бъдете по-целенасочени, гонете амбициите си така, че да имате време да ги постигнете.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате до край.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

2 юни. Вие сте хора, които имате да учите много от собствените си грешки и от грешките на хората около себе си. Малцина са тези от вас, които знаят точно какво желаят от живота. Вътрешната нагласа, че ще загубите, а не че ще победите, когато предприемате действия, винаги тегне над главите ви и затова трудно се впускате в каквото и да било. Бъдете по-решителни, за да не пропуснете всички шансове в живота си и накрая да се окаже, че сте живели напразно.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което е обвързано с вашия разум и рационалност. Обмислете добре плановете си и действайте. Имате шанс да спечелите много, ако направите първата крачка напред.

Здраве: Не се претоварвайте с тежки физически дейности и пазете сърцето.

3 юни. Вие сте контактни и сговорчиви, но невинаги преценявате правилно хората в живота си. Безсмислено е да споделяте в детайли своето битие с когото и да е. Предоверявате се, а след това страдате, защото тези, които са се представяли за ваши приятели, в един момент се оказват ваши врагове. А споделили ли сте им слабите си места – те веднага знаят къде да стрелят. Бъдете по-предпазливи, без да губите оптимизма, който е ваша запазена марка.

Навлизате в година, в която е нужно да се подчините на съдбата и да се оставите в скута й, за да успявате и да вървите устремно напред. Поемайте само толкова задачи, колкото можете да свършите. Понякога се оставяйте на течението, защо то винаги ще ви отвежда в правилната посока. Това не е активна година, но вие можете да я направите успешна, ако я изживеете кротко и не надскачате възможностите си.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и нервите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *