16 четения

Анжела Стоянова от ВТУ победи в националния туристически конкурс

ВЪЗПИТАНИЧКАТА НА ВТУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ АНЖЕЛА СТОЯНОВА СПЕЧЕЛИ ПЪРВА НАГРАДА ОТ националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика. Състезанието е част от международното изложение „Културен туризъм 2018”. Борсата се провежда във Велико Търново и организатори са Министерството на туризма, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции и Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов”.

Тази година в конкурса участваха 20 студенти от пет университета – ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, Стопанската академия „Димитър А. Ценов”, СУ „Св. Климент Охридски”, ЮЗУ „Неофит Рилски” и Нов български университет. Тримата победители получават предметни награди на стойност съответно 500, 300 и 200 лв.

Победителката Анжела Стоянова е студентка втори курс в Стопанския факултет на ВТУ. Тя учи туризъм и е избрала да се състезава с разработка на тема: „Нудизъм – начин на живот или средство за изява”. Още един представител на ВТУ има отличие от конкурса и това е Деляна Генова, която също е второкурсник в специалността „Туризъм“. Деляна получава поощрителна награда за темата си: „Възможност за реализация на студентите от специалност „Туризъм“ в редовна форма”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!