142 четения

Откриха PRAKTIS – удари конкуренцията с цени

СЪС СПЕЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ОТКРИХА НОВИЯ МОДЕРЕН ХИПЕРМАРКЕТ PRAKTIS ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. ЛЕНТАТА НА НОВИЯ ОБЕКТ ПРЕРЯЗАХА КМEТЪТ НA CТAPAТA CТOЛИЦA ДAНИEЛ ПAНOВ И COБCТВEНИКЪТ НA ВЕРИГАТА ЛЮБEН МИЛЧEВ. Хипермаркетът е разположен на 13 000 кв. м и търговска площ 8000 кв. м на ул. „Магистрална” N 6 срещу Мall Велико Търново. Новият обект посреща клиентите с модерна визия, богат асортимент на стоки и услуги с по-ниски цени от тези на конкурентите. Водосвет за успехи и здраве отслужи отец Петър, а кметът Даниел Панов подари на Милчев икона на св. Николай Чудотворец, който да ги закриля и пази. „Много се радвам, че успяхме да отворим врати и да покажем нашата нова концепция, която е разгърната на 8000 кв. м. Имаме огромен асортимент стоки, доста партньори, с които работим. Надявам се, че В. Търново и регионът ще оценят това. Благодаря на кмета Даниел Панов и областният управител проф. Любомира Попова, на строителя г-н Добрев, на г-н Шербетов, на г-н Игнатов, голяма помощ ни оказа и нашият надзор г-жа Терзийска, както и много компании, които бързо и качествено си свършиха работата”, заяви Любен Милчев.

„Щастлив съм, че във Велико Търново вече има такъв магазин. Преди по-малко от година започна строителството и благодаря на г-н Милчев, че изпълни това, което е обещал. Градът ни е на седмо място по икономически растеж в България и на четвърто място по раждаемост. Това са факти, които не можем да пренебрегнем. Градът става все по-добро място за живеене. Благодаря ви, че създадохте още поне сто работни места с 1000 лв. средна заплата”, заяви кметът Даниел Панов. За старта на обекта бяха предвидени и тотални намаления на множество стоки, информират от веригата.

В PRAKTIS клиентът ще намери строителен център с възможност за пазаруване с автомобил или бус, рязане и кантиране на плоскости, щанд за работно облекло, ключарски услуги, кафене, сервизен център, както и агрощанд за селскостопански производители. Търговският директор Владимир Димов заяви, че новият обект е преди всичко за техните клиенти и доставчици. „Това са хората, които ще могат да се възползват, защото ние сме само един посредник в контакта между клиенти и доставчици. От над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, декорация, двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги, ще могат да избират и пазаруват жителите на целия регион”, обяви г-н Димов. В магазините от веригата строителни хипермаркети PRAKTIS всеки клиент може да ползва различни услуги, сред които – интериорни проекти, тониране на бои, обкантване на пътеки, изработка на ключове, доставка на стоки до дома, наем на машини и оборудване, сервизен център и др.

С. МАРИНОВ

Сн. Ростислав ГРЪНЧАРОВ

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!