83 четения

Горнооряховецът Рафаел Пашамов отива на финала на „Гласът на България“

ЕДИН ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЧЕТИРИМА ПРЕТЕНДЕНТИ ЗА ПОБЕДАТА В ПРЕДАВАНЕТО ПО БТВ „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“ Е ГОРНООРЯХОВЕЦЪТ РАФАЕЛ ПАШАМОВ. Той е възпитаник на маестро Донка Копринкова в хор „Славянско единство” в железничарския град. Нашето момче успя да премине през всички етапи на музикалната битка през изминалите 3 месеца и да спечели вота на зрителите, които му отредиха място на финала на шоуто. Талантливият изпълнител впечатли журито и публиката още с появата си на кастинга на тъмно, където изпя Skin на Rag’n’Bone Man. Представянето му бе толкова добро, че и четиримата треньори се обърнаха и го пожелаха в отбора си. Първоначално се състезаваше под опеката на Иван Лечев, но във втория етап на предаването го „открадна“ Графа.

Съвсем реален бе шансът още един от финалистите да е представител на Великотърновска област. Никола Чочев от Лясковец, който бе в отбора на Камелия, отпадна на полуфинала миналата седмица. 27-годишният мъж бе школувал гласа си при именитата музикална педагожка Аделина Колева.

Големият финал е в неделя от 20:00 часа на живо по БТВ. Зрителите ще определят кой ще стане победител в петото издание на „Гласът на България“ и ще получи 50 000 лв.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!