41 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 5 юни, вторник

Луната преминава от Водолей в Риби в 13,53 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Риби остават нежелани операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъб. След 13,53 часа избягвайте операциите на краката, лимфната система. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, очни заболявания.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до 13,53 часа. Това е и времето, позволено за коламаска на тялото. След този час добре се отразяват водните процедури на организма.

Хранене и диета: Планирайте постни закуска и обяд, а вечерята пригответе лека риба с обилни салати или задушени зеленчуци. Плодовете днес също са препоръчителни. Пиенето на течности се отразява добре на организма.

Цветове, носещи късмет: Червено, лилаво, сиво и зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 11,49 часа.

Звездни аспекти за деня: По-важните дейности за днес планирайте в следобеда, когато активността ви е по-висока и ще вършите работата си по-прецизно. В предобеда се заемете с поправяне на малки стари грешки или довършване на работа, която не изисква големи усилия.

 

ОВЕН

Търпение и кураж

Професионалните ви цели стават все по-високи, а и днес мислите изцяло за работа. От няколко дни ви се върти идея, но не сега е настъпил моментът да я превърнете в реалност. Не при всички нещата ще станат бързо, затова е нужно да се заредите с търпение и кураж. В личен сте прекалено нервни, избухливи.

 

ТЕЛЕЦ

Опасност за измама

Вторник е променлив, непостоянен, но важен в сферата на професионалната реализация. Денят поставя няколко ситуации на избор, а съветът ми е да направите своя избор в следобеда. Чака ви интересно предложение, но от финансова гледна точка трябва да го обмислите доста добре. Крие опасност от уловка, измама.

 

БЛИЗНАЦИ

Не прибързвайте

Поработете върху подобряване на настроението си. Имате нужда от разведряване, промяна в начина на живот, нещо ново и свежо. Разбира се, не е сега моментът да поставите поредното ново и необмислено начало, което да придаде свежест на живота ви. Днешният ден е активен в следобедната си част.

 

РАК

Работата ви затрупва

Втори ден не поемате важни ангажименти, но и заобикаляте натрупалата се работа. В следобеда ще бъдете затрупани от задачи, които идват с изтичащ срок на изпълнение. Вие знаехте за тях, но умишлено ги побутвахте за по-нататък. Е, идва моментът да бъдат свършени изцяло.

 

ЛЪВ

Избягвайте спречквания

Изненадани сте, че въпреки и да се извинили на хората, които сте засегнали по един или друг начин, те отново ви обръщат гръб. Съдбата ви показва, че е време да приключите взаимоотношения с подобни познанства, които от сега нататък очевидно са ви ненужни. Избягвайте спречкванията днес. Вършете своята лична работа.

 

ДЕВА

Освободете напрежението

Във вторник не искате и да помислите за това, че сутрешните часове на деня не са активни и е добре да ги използвате не за действия, а за освобождаване от излишното напрежение. То ви е обхванало още от вчера и в случай че не се справите с него, вероятно ще прерасне в сигурен повод за скандал вечерта.

 

ВЕЗНИ

Липса на ефективност

Заемате се с много неща, повечето от които е невъзможно да свършите в рамките на уговорения срок. Именно сроковете днес са с особено важно значение. Очаква ви натоварен, неспокоен и доста неефективен ден. Не обещавайте съдействието си за дела, които сте наясно, че са ви непосилни.

 

СКОРПИОН

Мислете иновативно

Във вторник поставете своите ясни и точни цели занапред. Не ви е нужно да се допитвате до никого, какво да правите с живота си. Имайте повече увереност в своя начин на мислене. Сутрешните часове са неефективни за сметка на следобеда, когато пред вас ще се развият перспективи. Мислете иновативно.

 

СТРЕЛЕЦ

Затваряте се в калъп

Във вторник настроението ви е особено. Не си позволявате „кръшкане” от правата посока и сякаш искате да следвате линия на определени стереотипи, на които от скоро сте поддръжници. Сякаш не е останало нищо от вашия авантюристичен характер, с който сте известни в обществото. Е, скоро и това ще мине. Не можете да стоите дълго време в една и съща рамка.

 

КОЗИРОГ

Променете мисленето си

Успехът ви във вторник зависи от това дали ще се преборите със своето изостанало мислене, или ще се отдадете на промени, които на този етап са задължителна част от вашето развитие. Използвайте възможностите си. Днес контактите ще ви помогнат да се справите с проблемите. Вечерта излезте на по бира.

 

ВОДОЛЕЙ

Ще се справите

Вие също трябва да се справите със стари догми, на които робувате все още в някои аспекти от мисленето си. От друга страна, чувствате се потиснати от ангажименти, които трябва да свършите в срок. Заемете се с тях без излишно отлагане. Не се оплаквайте, колко работа имате, а я вършете. Ще се справите.

 

РИБИ

Почивката свърши

Почивката приключи. Тръгвате напред със служебните си намерения и до седмица ще постигнете голяма част от плановете си. Действайте разумно, умерено и настъпателно. Часовете след обяд са добри за разговори с ръководството. Игнорирайте напрежението, защото то е причина да правите глупави грешки поради недоглеждане.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте вечно търсещи натури. Обичате да опознавате новото, да преоткривате светове чрез пътешествия. Често пътувате и това ви носи най-голяма радост. Добре е обаче, ако следвате една по-целенасочена линия в живота си, защото честите промени, към които прибягвате, са главната причина все да започвате нещо, да го зарязвате и след това то да ви тежи на съвестта. В любовта също проявявате непостоянство и затова истинската любов при вас ще дойде в по-късен етап от живота. Вие сте хора творци и няма по-голяма награда за вас от това да се занимавате с изкуство. В първите години от живота ще ви е трудно, но след достигане не зряла възраст ви чака подем и възможност да станете бохеми.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година от своя живот. За да преодолеете всички перипетии, просто бъдете силни и не се отказвайте, видите ли затворена врата пред себе си. Не твърдя, че навсякъде ще ви е трудно. Това е година тест за вашата издръжливост. Изживейте я достойно.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!