70 четения

Търновка и любимият й се ожениха на плажа на Малдивите

ДОСУЩ КАТО ВЪВ ФИЛМ БЕ СВАТБАТА НА 27-ГОДИШНАТА ИРИНА РУПЧЕВА – КАЛАМОВА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО И НЕЙНИЯ ЛЮБИМ 31-ГОДИШНИЯ НИКОЛАЙ КАЛАМОВ. Двамата се врекоха във вечна вярност на 31 май на плажа на Малдивите. Бракосъчетанието било по залез слънце, без никакъв излишен декор или сватбена украса, на фона на красивата природа и единствен свидетел океана. Двамата влюбени повтаряли след длъжностното лице характерните за острова брачни клетви под съпровода на традиционна за региона жива музика.

Всъщност това е втора сватба за младото семейство. Първата била на 12 май в Пловдив, откъдето е родом младоженецът. Избрали тази дата, защото това е рожденият ден на майката на Ирина и решили, че това е най-хубавият подарък, който могат да й поднесат. Тогава двойката събрала 165 души – роднини, приятели и познати, пред които си казали официално „да”. Направили атрактивна сватбена фотосесия на стадион „Локомотив”, тъй като Николай е заклет фен на отбора. Избрали да прекарат медения си месец на Малдивите и докато разглеждали в интернет подходящи хотели, попаднали на информация на бракосъчетания на плажа. Това била една от предвидените най-големите атракции за туристите, които в повече случаи се оказват младоженци. Много им допаднала идеята да се венчаят според тамошните обичаи и без много да му мислят резервирали седем нощувки на острова. Церемонията завършила с фотосесия на плажа и вечеря под открито небе.

Ирина и Николай са заедно от 2011 година. Запознали се в Пловдив, на рождения ден на младоженеца. Днес двойката има своя семейна фирма и смята да гради бъдещето си в Пловдив.

Много известни български двойки са се венчали на Малдивите. Сред казалите си „да” в райското кътче са Николета Лозанова и Валери Божинов, Галин и Галена, футболистът Георги Иванов и жена му Диляна.

Галина ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Търновка и любимият й се ожениха на плажа на Малдивите

  • 04.06.2018 в 13:41
    Permalink

    Ами готска двойка, да са живи и здрави, и много щастливи. И аз да имах възможност като тях бих направил . 😉

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!