Дневен хороскоп. Прогноза за 6 юни, сряда

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 21.31 часа. Лунният ден е 22-ри. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите, свързани с лимфната система, стъпалата и пръстите на краката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на храносмилателни проблеми. Избягвайте употребата на алкохол и опиати.

Красота и външен вид: Заради положението на Луната в Риби не препоръчвам процедури, свързани с косата. Косъмът ще изтънее. Не режете и не правете процедури на ноктите днес, защото ще предизвикате счупване. Избягвайте и процедури, свързани с кожата – пилинг, коламаска, загряващи компреси.

Хранене и диета: Не стартирайте диета днес, а просто поддържайте нормален хранителен режим, без да товарите организма си с много храна. Не прекалявайте с физическата активност, защото претоварването ще доведе до преразход на енергия и оттам – до силен и неудържим глад. Изберете пълнозърнестия хляб вместо бял. Лунната диета стартира в 21.31 часа с настъпване на фаза последна четвърт и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Черно, виолетово, сиво.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 12.48 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Риби, обвързано с опозицията на Венера с Плутон ни прави особено чувствителни, недоверчиви и мнителни в сферата на личните взаимоотношения и любовта, засилвайки чувството за ревност, внедряването на различни вини и отправянето на обвинения. Като цяло днешният ден не е подходящ за разрешаване на междуличностни конфликти и подемане на каквито и да било инициативи в сферата на любовта, семейството и личния живот. В бизнеса също сме застрашени от загуби, ако планираме сделка точно днес.

ОВЕН

Засилена ревност

Днес чувствате мощен интелектуален подем. Четете книги, развивайте потенциала си, но не влизайте в пререкания и конфликти с хората от най-близкото обкръжение. Нуждаете се от спокойствие. Прекалено ревниви сте спрямо всички членове от семейството. Овладейте нервите си.

ТЕЛЕЦ

Отложете сделките

Не се чувствате комфортно днес. Всички ви дразнят с поведението си. Без да са ви казали каквото и да било или да са направили нещо спрямо вас. Няма как обаче да се изолирате. Денят е наситен с поводи за общуване и влизане в различни контакти с останалите. Просто се успокойте. Отложете сделките за друг ден.

БЛИЗНАЦИ

Усъвършенствайте се

Сряда ви носи мощен творчески подем. Днес имате енергия да започнете нещо ново в живота си. Правилното направление е усъвършенстване на знанията и уменията ви – стартиране на курс за преквалификация, посещението на курс за изучаване на чужди езици. Възползвайте се от това прекрасно време.

РАК

Нужда от внимание

Днес се чувствате изоставени. Никой не ви разбира, никой не ви съчувства. Сякаш всички около вас са толкова забързани, че не им остава време за вас самите. Това е вашата гледна точка, защото сега повече от всякога се нуждаете от внимание. Ето я и причината да бъдете прекалено ревниви към близките си към момента.

ЛЪВ

Нещо ново

Очаква ви едно ново и вълнуващо запознанство. Не се притеснявайте да се влеете в нова обстановка, да смените обществото, с което традиционно общувате. Посетете място, на което се събират хора с вашите интереси. Имате нужда да разчупите границите и стереотипите. Направете нещо ново.

ДЕВА

Ставате досадни

В работата си сте се превърнали в перфекционисти. Гледате да подредите всеки един детайл с точност до милиметри. Това отнема страшно много енергия, а и е без особени резултати. Единственото последствие е, че колегите започват да ви отбягват, защото ви намират за прекалено досадни. Прави са.

ВЕЗНИ

Разочарование в любовта

Очаква ви доста натоварен ден, в който вие се чувствате като притиснати между чука и наковалнята. Обвинявате колегите и всички хора около себе си за това свое състояние. Не си давате ни най-малко сметка, че самите вие сте си виновни за ситуациите, в които попадате. Нужен ви е самоанализ. В любовта ще преживеете разочарование.

СКОРПИОН

Погрешни схващания

Днес чувствате изключително силна енергия вътре в себе си, но я изявявате по твърде неподходящ начин. Превръщате я в недоволство от всички обстоятелства, в които сте принудени да живеете. Обвинявате хората около себе си, че ви потискат и ограничават. Мотото „другите са ми виновни” не е подходящо за хора като вас. Променете го.

СТРЕЛЕЦ

Не подписвайте договори

В сряда имате нужда да разчупите мисленето си. Започнете нещо ново, нещо начисто. Направете малка промяна в живота си, но нека тя е сега, днес. Не я оставяйте за утре. В сферата на бизнеса и професионалната реализация не е подходящ момент за подписване на договор. Ще бъде във ваш ущърб.

КОЗИРОГ

Преборете ревността

В сряда се превръщате в ревнивци, които страстно пазят всичко свое. Или поне онова, което считате за свое. Давайте свобода за действие на хората около себе си, без да ги преследвате с различни обвинения. Можете да стартирате спортни занимания. Направете нещо за здравето си.

ВОДОЛЕЙ

Бързи решения

Планираните за тази седмица неща могат да претърпят малки промени. Около вас обстоятелствата изискват резки завои, вземане на моментални решения. Всичко това е за ваше добро. Можете да промените посоката на полета си във всеки един удобен момент. Сега вие диктувате как да се случват нещата и все пак внимавайте какво правите.

РИБИ

Труден избор

Предстои да бъдете изложени пред труден избор, който ще диктува голяма част от нещата, случващи ви се в следващите шест до осем месеца. Приемете всичко това като предизвикателство. Всяка година по това време имате възможност да направите промени и да мислите за бъдещето. Сега отново ви се отваря такава. Бъдете отговорни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте уравновесени и последователни Близнаци, които в повечето случаи знаят какво точно искат. Ето защо успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за да ги постигнете бързо в живота си.

Навлизате в година на промени и вълнуващи събития, които ще окажат голямо влияние върху живота ви в следващите девет години. Пътувайте, излезте зад граница. Всяка една промяна ще ви носи по нещо.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.