„Черна котка-2” е новият салон на Мария Горсова в старата столица

Бизнесдамата Елена Кристиано откри елегантното студио, двама футболисти на „Етър” ще са фризьори в него

33-ГОДИШНАТА СТИЛИСТКА С ТРИ ДЕЦА И ЗАПАЛЕНА МОТОРДЖИЙКА Мария Горсова отвори втори салон за красота. „Черна котка-2“ е разположен на 200 кв. м в бившия комплекс „Полтава“ на пъпа на Велико Търново. Елегантното парти откри бизнесдамата Елена Кристиано, която се прочу с козметиката си за коса през последните години и с чиито продукти ще работи най-новият салон в старата столица.Освен нея на откриването бяха много местни представители на бизнеса, клиенти и екип на модното списание „Хайлайф“.

ИДЕЯТА НА МАРИЯ Е НОВОТО СТУДИО ДА ИМА ДОМАШНА ОБСТАНОВКА и заради това всички услуги са на едно място в огромното пространство заедно с място за отдих и минибар. Три маникюристки, педикюр, козметичка, гримьорка и двама фризьори – футболисти от „Етър“, заедно с нея са екипът на „Черна котка-2“.

Първите клиенти на новото студио

Двама футболисти от „Етър“ ще правят прически

„Футболистите Иван и Али са мои приятели отдавна и в салона на „Картала“ фризираха целия екип, сега ще работят тук заедно с мен. Надявам се новото ми начинание да е успешно, защото в комплекса има заведение и детски кът. Идеята е, докато правим прически и други услуги, децата да са в къта, а родителите да са в заведението. Атракцията явно е доста голяма, защото вече има в интернет доста клипове, пуснати от чужденци, които идват и казват, че в техните държави такива модерни салони за красота няма”, разказва Мария Горсова.

Целият футболен отбор на „Етър“ е помагал по време на ремонта в новото студио – лепили лайсни, боядисвали и извършвали още доста строителни дейности за своята приятелка Мария Горсова, разказва още с усмивка тя.

Моторджийката стилистка

60 000 лв. инвестиция след продажба на три мотора

ОГРОМНОТО ПОМЕЩЕНИЕ ОТ 200 КВ. М МЛАДАТА НАПОРИСТА дама е взела под наем. Инвестицията в оборудването и ремонтът й струват над 60 000 лева. Тя и семейството й не обичат да ползват кредити и заради това е направила нещо, от което я боли сърцето – продала е трите мотора, единият от които е състезателен. Тя и съпругът и Спасимир много трудно се разделили с тях, защото са любители на силните усещания. Освен това за смелото начинание е помогнал и бащата на търновката, който е известен строителен предприемач.

Мария има три момчета – 12-годишният Йордан и 11-годишният Петър сега учат и тренират футбол в Мадрид при една от бабите, която живее там. Стоян е на 5 г. и засега е при родителите си в България. Мария Горсова е любител и на татуировките и ги има по цялото си тяло. Казва, че така се отличава от другите и има собствен стил на изразяване. На едната й ръка са татуирани образите на трите й деца и тя с охота я показва. Споделя още, че на 33 г. все още има много мечти за реализация в България. Винаги обаче може да работи в Испания, където вече експериментира едно лято и очарова с д

Част от екипа

изайнерските си прически туристите на Палма де Майорка.

Нели СУКОВА

2 thoughts on “„Черна котка-2” е новият салон на Мария Горсова в старата столица

 • 06.06.2018 в 13:57
  Permalink

  Еха, че готина мацка е тази, обаче и салона е на ниво. Браво.

  Отговор
 • 08.06.2018 в 0:23
  Permalink

  На добър час Миме и много творчески успехи! Ти си най добрата!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.