Новини

Продължава обновяването на детските площадки във В. Търново

Нова детска площадка е монтирана в междублоково пространство на улица „Мальовица“ във Велико Търново. Съвременни съоръжения – катерушки, пързалки и люлки, ще радват малчуганите. Настилката под тях е ударопоглъщаща.

Основно ремонтирана е и площадката за деца, намираща се в пространството край улица „Оборище“ N 8. Предстои монтиране на нови съоръжения в зоните за игра на бул. „България“ N 5 – 7, ул. „Ниш“ N 6 и ул. „Оборище N 10. Нови ще бъдат също площадките в детските градини „Иванка Ботева“, „Слънце“, „Райна Княгиня“ и „Първи юни“.

Дейностите представляват пореден изпълнен ангажимент от страна на кмета на Велико Търново Даниел Панов и са част от политиката за трайно подобряване на градската среда заедно с условията за детски игри, спорт и отдих.

2 thoughts on “Продължава обновяването на детските площадки във В. Търново

  • а обещаната от кмета преди местните избори детска площадка, намираща се срещу адрес на ул. “Тракия” № , все още не се прави нищо. Тя дори е опасна за децата. Е кмете действайте, докато не е станало най-лошото.

    Отговор
  • Това е хубаво, но е крайно време общинското ръководство да обърне внимание и на ДГ, които са към Община Велико Търново, но са разположени в съседни населени места.
    Ще видим ли скоро подобно нещо?!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *