Ивелин Попов дойде в Козловец, за да поздрави „Земеделец-93“ за шампионската титла

Националът от години подкрепя футболния отбор на свищовското село

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов поздрави лично футболистите, треньорите и ръководството на „Земеделец-93“ за първото място в Елитната областна група. Футболист N 1 на България бе специален гост на тържеството, организирано в събота на стадиона в Козловец в чест на първата титла на отбора. Националът е сред хората, които подкрепят от години футболния клуб в свищовското село. Домакините бяха осигурили всичко необходимо за хубав празник. Озвучаване, водеща и разбира се, съперник за приятелски мач. Младите футболисти от Царевец, които единствени тази пролет взеха точка от козловския тим, направиха шпалир на първенците, които един по един бяха извикани под аплодисментите на публиката да излязат на терена. Кметът на Козловец и двигател на футбола в свищовското село Борис Велев, направи кратка ретроспекция на развитието на клуба и благодари на футболистите и треньора Петър Найденов за отговорното представяне в първенството.

Председателят на Управителния съвет на клуба Валентин Вачев специално акцентира на подкрепата на кмета, земеделската кооперация с председател Тодор Тодоров и хората от ръководството – Румен Кожухаров, д-р Асен Йорданов, Емил Ангелов и Цветомир Минчев. За Ивелин Попов, членовете на УС, футболистите, треньора и спонсорите имаше специално изработени медали и шалчета на „Земеделец-93“. Със специална статуетка бе отличен голмайсторът на тима Иван Лесев. Купата за първото място бе връчена на капитана на тима от Петко Павлов – председател на Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС във В. Търново.

Последвалият приятелски мач поднесе много емоции на зрителите, които видяха красиви изпълнения и три гола, два от които в полза на гостите от Царевец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *