Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 8 – 14 юни

Имаме шансове да хармонизираме взаимоотношенията и да планираме едно хубаво лято

 

Здраве:  Не се претоварвайте с емоции в петък и събота, както и не прекалявайте с приема на кофеин, за да си спестите излишното главоболие или високо кръвно налягане. В неделя и понеделник бъдете по-внимателни със студените напитки. Гърлото е уязвимо и съществува опасност от настинки и зачервяване. Във вторник, сряда и четвъртък с настъпване на новолунието е възможно да станем по-сънливи и с липса на енергия. Разхождайте се повече време на свеж въздух и светлина, за да се заредите.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са петък, събота, неделя, понеделник. Неподходящи дни: вторник, сряда и четвъртък. Коламаска можете да направите в неделя и понеделник. Масажи: Лечебни – неделя и понеделник, ароматни и релаксиращи – вторник, сряда, четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня във вторник, сряда и четвъртък сутринта.

Хранене и диета: Днес е идеалният ден за стартиране на дългосрочен хранителен режим, който ще даде желани и бързи резултати, а и ще го спазвате дълго време. Не отлагайте. През целия седмичен период хапвайте умерено, като днес и утре включете повече белтъчини в менюто си, а въглехидратите приемайте под формата на пресни плодове и зеленчуци. В неделя и понеделник опитайте да закусвате с овесени ядки, които ще регулират функцията на стомаха и ще стимулират метаболизма. Във вторник и сряда приемайте повече течности, за да стимулирате организма да се освободи от всяка капчица излишна вода, натрупана в последния месец. В четвъртък намалете количеството на порциите и не преяждайте. Лунната диета тази седмица стартира на 13 юни, сряда, точно в 22.43 часа.

Основни звездни аспекти: Доста напрежение, нерви и неочаквани стечения на обстоятелствата бяха валидни за седмицата, която отминава. Тя беше една от напрегнатите за месец юни с подчертани тенденции за внезапни обрати. През следващите седем дни обстановката се успокоява, но продължават да изплуват различни тайни, истини и крити дълго време факти. Луната през тази седмица се движи в Овен, Телец, Близнаци и Рак. Всеки път, когато Луната гостува в Овен, пред нас се отваря нова страница и ние можем да поставим начало. Това е шанс, а не задължително условие. Нещо като подходящ период за промени, ако някой иска да направи нещо ново в живота си. Друг такъв подходящ период спрямо движението на Луната е новолунието. То настъпва на 13 юни точно в 22.43 часа в зоната на знака Близнаци. Близнаци управляват сферата на общуването, комуникациите, приятелствата, начините на сприятеляване и вливане в обществото. Това са и нишите, в които можем да направим определени промени в мига на настъпване на новолунието, а и в следващия ден след това – четвъртък. Периодът е прекрасен за планиране на летните отпуски и направата на резервации, ако все още не сте го сторили до този момент. Като цяло следващата седмица дава шансове за развитие и тръгване напред, за хармонизация във взаимоотношенията и планиране на нещо хубаво, което да преживеете с любимите хора през това лято.

 

ОВЕН

Очаква ви подем

 

През следващите седем дни се радвате на добро настроение и успокоение на нервите след една нелека и натоварена седмица. Пред вас се разкрива шанс да стартирате нов проект – житейски или професионален – според вашите предпочитания. Това ще се случи ненадейно и без да сте го планирали предварително. В момента се чувствате в кондиция и въпреки че сте претоварени от служебни ангажименти, мислите ви са бистри, чисти и необременени. Не отхвърляйте възможностите за нови запознанства около вторник и сряда. Тези нови контакти ще са с ключова роля в живота ви за следващите шест-седем месеца.

 

ТЕЛЕЦ

Заслужена почивка

 

След тази доста напрегната седмица вие се нуждаете от период на успокоение. Е, имате го. Съчетайте го с леко оттегляне от важните ангажименти в службата. Избягвайте да поемате отговорности, защото рискувате да си навлечете някои малки, дребни и досадни неприятности. Отдайте се на интелектуална, духовна или творческа дейност, където ви чака подем. Ако не работите професии, свързани с изкуството или с интелектуален труд, то си осигурете поне едно посещение на театър, изложба или отидете на кино с приятели. Бъдете по-социални в сряда и четвъртък. Тогава в живота ви могат да навлязат нови хора, които да ви вдъхнат енергия и ентусиазъм.

 

БЛИЗНАЦИ

Спокойни дни

 

Спокойствие чака и вас в следващите няколко дни. Засега на работното място не се очакват големи промени. В личния ви живот настъпва период на заздравяване на взаимоотношенията. Множество срещи с приятели ще изиграят ролята на генератор на позитивна енергия. Не пропускайте миговете, когато можете да споделите преживяванията си с най-близките хора. Бъдете по-социални и не забравяйте да отдавате значение и на нещата, които ви носят радост и забавление. Имате нужда от разнообразие, разчупване на границите. Планирайте лятната си почивка.

 

РАК

Не се претоварвайте

 

Енергични, ентусиазирани и великодушни, заредени с доза позитивна нагласа и енергия. Такива ще бъдете в следващите няколко дни оттук нататък. За вас предстои период на раздвижване и емоции, на разширяване в духовен план. Въпреки всичко бъдете по-внимателни в сферата на професионалната реализация и кариерата. Там не пропускайте нито една подробност. Нито едно обстоятелство не бива да убягва от зоркия ви поглед. В дните около вторник, сряда и четвъртък си давайте нужната почивка, защото преумората може да генерира и физическо, и психическо изтощение. А точно сега не се нуждаете от такова.

 

ЛЪВ

Ускорете темпото

Хороскопът ви за тази седмица е добър. Ще преживеете благоприятен период, стига да поддържате вече набраното до този момент темпо. Ще издържите, така че натискайте педалите. Бъдете активни, упорити и готови за реализация. Ще нараснат контактите в обществените среди, което е гаранция за успех в бизнеса и сферата на комуникациите. В любовта също ви чака разцвет – Венера навлиза във вашия знак и в следващите месец-месец и половина ще ви зарежда с енергията на любовта, разбирателството и хармонията. Насладете й се.

 

ДЕВА

Силна реализация

 

За вас следва силна седмица. Всъщност силата ви ще бъде изявена главно в деловата сфера, професионалната реализация и амбициите за добро служебно бъдеще. Това е седмица, през която някои от вас ще бъдат напълно реализирани, а други ще си останат само с мечтите и надеждите. С труд може да се постигнат доста неща, затова не бива да се щадите, а напротив – доста умело да използвате всеки свой ресурс. Моментът не мога да определя като лек, но е подчертано успешен. В сферата на личните взаимоотношения настъпва затишие за около месец. Тишината е спокойствие. Спокойствие, изразено като хармония и благоденствие.

 

ВЕЗНИ

Сменете средата

 

В последните няколко дни вие успешно реализирате своите идеи и превръщате целите си в реалност. Тенденцията ще продължи и през идните седем дни. Мнозина ще успеят да осъществят плановете си. очертават се доста положителни контакти, добре взети решения и благоприятни преговори в бизнеса. Като цяло сферата на контактите и социалните взаимоотношения е доста силна при вас към този момент. Не стойте вкъщи, а излизайте с приятели. Сменете компанията си, променете средата си на живот. Често имате тази възможност. Сега отново е налице.

 

СКОРПИОН

По-добър период

 

Напоследък бяхте доста нерешителни, чувствителни и колебливи. В сферата на личните взаимоотношения се превърнахте в яростни ревнивци. Чувствахте напрежение, което заливаше както личния, така и професионалния ви живот. Няма как да се отпуснете, защото тази тенденция предстои да продължи още няколко дни. Емоционалният дисбаланс се отразява негативно върху проектите, с които се заемате. Замразете ги поне за седмица. Вкъщи можете да очаквате разочарования, които се проявяват от вашия егоцентризъм. Оставете се на течението. Не е най-хубавият период.

 

СТРЕЛЕЦ

Общуване

 

През следващите седем дни предстои да сте чувствителни, сантиментални и досадни с приказките си. Мнозина от вас ще преживеят етап на вътрешно неравновесие. Искате внимание, обич и разбиране. Често ги търсите насилствено, натрапвайки поведението си, но това в никакъв случай не е нещо лошо. Просто ще се превърнете в център на внимание. Да сте социални през тази седмица, не е негативна черта, а напротив. Позитивната страна на това да искате да общувате постоянно ще се прояви в намирането на нови приятели, с които ще имате общи интереси.

 

КОЗИРОГ

В кондиция сте

 

Хороскопът ви за следващата седмица обещава добра новина – за раздвижване, събуждане и излизане от меланхоличното настроение, в което бяхте попаднали напоследък. Този период изисква да сте готови на действия. Да сте активни и подготвени за вземане на по-важни решения. Мнозина от вас ще променят начина си на живот, поглеждайки по нов начин на здравето си. Сега е подходящият момент да си купите карта за фитнес или посещение на спортни мероприятия или просто да започнете диета. Направете нещо за себе си. Нещо, което ще ви вдъхне самочувствие и увереност. В службата ще разрешите повечето проблеми с провеждане на разговори.

 

ВОДОЛЕЙ

Борбени и успешни

 

Ако почувствате липса на късмет през следващите седем дни, то несъмнено това би било следствие на самовнушение. Предстои прекрасен период за вас и трябва да запомните едно нещо – дори и да минете през редица трудности, крайният резултат ще бъде във ваша полза. Това е най-важното и всъщност мотивиращото обещание на звездите. Не всичко ще ви бъде подложено на златен поднос, но гаранцията за добрия изход е налице. Не се отказвайте лесно, а се борете. Съдбата сега иска да ви види борбени, успяващи и търсещи изхода във всяка ситуация.

 

РИБИ

Трудностите отпадат

 

За разлика от Водолеите, вие донякъде имате основание да се оплачете от трудности и по пътя си. Чувствате се уморени от препятствията, които трябва да отстранявате ежедневно в продължение на вече месец. Ту ви олеква, ту отново става трудно. Не се притеснявайте, всичко е до време. През следващата седмица съдбата ще ви даде знак къде да наблегнете, за да се справите с един важен житейски проблем. Разрешите ли го, пътят към безпроблемния живот е лесен. Не привличайте прекалено внимание. Действайте тихо по своите цели. Засега при вас е по-добре да не се набивате на очи.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

8 юни. Сами сте си избрали да се родите на 8 юни, за да изчистите стари грешки, допускани в минали прераждания. От вас се иска да бъдете по-внимателни, да сте искрени с хората около себе си и да се научите, че вашите лични дала са си само ваши и никой не бива да ви се бърка в тях. Ще изкарвате много пари в живота си, ако престанете със склонността да помагате всекиму. Понякога се налага да бъдете егоисти и тази позиция ще ви носи дивиденти. Повече развитие ви чака във втората половина от живота ви, така че – бъдете търпеливи.

Годината, в която навлизате, ще ви помогне да направите един обстоен анализ на изминалите девет години. Точно чрез него ще осъществите и плановете си за следващите години напред. Въз основа осъзнатите грешки ще изградите едно по-добро и сигурно бъдеще. За мнозина това ще е година за начало на обучение или курс за преквалификация.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата.

9 юни. Емоционални и избухливи, вие се радвате на всеки импулс живот. Това ви прави бохеми, които обичат да доставят удоволствие на душата си. Понякога ранявате хората около вас с необмислени думи в моменти на ярост. Ядосат ли ви – пламвате като факел. В любовта сте ревниви, но всъщност вие сте склонните към изневяра половинки. Бъдете толерантни.

Годината, в която навлизате, е година на силни финансови възможности, много късмет в работата и стабилизиране на семейния бюджет. Направете постъпки за нова работа, потърсете допълнителни доходи. Не чакайте съдбата да ви дари с пари, ако вие самите не ги търсите. Активните ще са най-облагодетелствани.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

10 юни. Вие сте контактни и сговорчиви, но невинаги преценявате правилно хората в живота си. Безсмислено е да споделяте в детайли своето битие с когото и да е. Предоверявате се, а след това страдате, защото тези, които са се представяли за ваши приятели, в един момент се оказват ваши врагове. А споделили ли сте им слабите си места – те веднага знаят къде да стрелят. Бъдете по-предпазливи, без да губите оптимизма, който е ваша запазена марка.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще сложи край на много недовършени във времето дела. Потискайте емоцията, понеже често тя ще ескалира и ще трови отношенията ви с обкръжението. Можете да контролирате този негативен аспект от годината.

Здраве: Възможни са проблеми като повишено кръвно налягане, главоболие, оплаквания в очите.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *