Самоука дизайнерка кани деца да ги учи да плетат през ваканцията | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Самоука дизайнерка кани деца да ги учи да плетат през ваканцията

Публикувана на: 13.06.2018г. 1832 прегледа

Самоуката дизайнерка на бутикови дамски облекла Аксел Харди кани деца за ваканцията в магазина си, за да ги учи да плетат. Единственото, което иска, е момиченцата, а може и момченца, да носят куки и кълбо и да бъдат с родителите си, ако са под 14 г.

„…От много време имам желание да уча деца да плетат. Може да доведете детето си в уреченото време в бутик „Axel Hardy“ – ул. Стефан Стамболов 2 (срещу Грандхотел „Янтра“ във Велико Търново), но първо ме потърсете във Фейсбук за уговорка като Аксел Харди. Вече пуснах съобщение в мрежата и се появиха около 30 желаещи. Винаги съм смятала, че през лятото е добре освен всички други забавления да се върнем и към ръкоделието и плетивото. Идеята ми е през лятото децата да идват да се учат и до края на ваканцията да са изплели за себе си блузка от модули или чанта“, с нескрит ентусиазъм разказва за идеята си Аксел. Само за броени минути 8-годишната Нелица успя да си изплете гривна под вещото ръководство на дизайнерката, а удоволствието от този древен занаят видимо бе и за двете.

Н. ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *