Показват в изложба най-добрите снимки от фотоконкурса „Мини България в кадър“

Най-добрите снимки от фотоконкурса „Мини България в кадър“ на Парка на миниатюрите във Велико Търново ще бъдат представени в изложба. Експозицията ще бъде официално открита на 14 юни от 16,00 ч. в музея на открито под Балдуиновата кула. Тогава ще бъдат връчени и наградите на победителите във фотоконкурса.

Журито присъди първа награда на Галена Георгиева от Велико Търново за впечатляваща снимка на миниатюрата на Царевец на фона на историческата крепост. Призът за победителя е моментален фотоапарат FujiFilm Instax mini 70. Втората награда – външен хард диск 1 ТВ, е за Вера Недялкова, а трета награда – microSD карта, ще получи Габриела Минчева.

Специалната награда за любим кадър от онлайн гласуване във Фейсбук страницата на парк „Търновград – духът на хилядолетна България“ https://web.facebook.com/bulgaria.in.miniature/ е за снимката „Български морски флот“ на Таня Петкова.

Фотоконкурсът „Мини България в кадър“ стартира в началото на тази пролет. В продължение на два месеца бяха изпратени над 350 снимки, заснети в Парка на миниатюрите от любители на обектива от цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *