Габриела Шилкова е новият областен лидер на младите социалисти | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Габриела Шилкова е новият областен лидер на младите социалисти

Публикувана на: 13.06.2018г. 1581 прегледа

На областно съвещание на младежката структура в БСП за председател в следващите две години бе избрана Габриела Шилкова. Нейната кандидатура бе издигната и подкрепена единодушно от всички представители на областта.

Горнооряховката Габриела Шилкова е на 28 г., завършила е последователно политология и право във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. От 2013 г. е член на БСП, а от 2014 г. работи като областен координатор в БСП – Велико Търново. Била е кандидат за народен представител и общински съветник. Досегашният председател Валерия Дончева приключи втория си мандат, според правилата на обединението. Тя пожела успешно продължаване на добрите практики, изградени до момента.

Новият председател прие отговорността да продължи и развие плана за дейността на обединението, който бе приет на събранието. Акцентът в нейната работа ще бъде укрепване и разширяване на младежките структури по места и повече млади хора да влизат в листите на БСП. Заместници на новия областен лидер са Красин Каракоцев от Велико, Георги Шопов от Павликени и София Вергилова от Свищов, а секретар е Пресиян Стефанов от Сухиндол.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!