Дневен хороскоп. Прогноза за 14 юни, четвъртък

Луната преминава от Близнаци в Рак в 10,19 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До 10,19 часа остават нежелани операциите в областта на дланите на ръцете, бронхите и белите дробове. След това – на стомаха, подстомашната жлеза (панкреаса), гърдите, жлъчния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на белодробни заболявания, астма, колит и гастрит.

Красота и външен вид: До 10,19 можете да направите топла коламаска. Масажите на тялото с ароматни масла се оказват особено подходящи и имат ободряваща функция. След 10.19 часа направете водни процедури на цялото тяло. Целият ден е неподходящ за подстригване на косите.

Хранене и диета: Хапвайте пълнозърнести храни и ограничете до минимум приема на захар и бяло брашно. Диабетиците да спазват стриктен режим на хранене, възможни са резки промени в кръвната захар. Денят не е благоприятен за започване на диети. Ако сте стартирали вчера лунната диета, продължете я днес през целия ден.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 21,45 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и ги подхранете с минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Все още сме под влияние на новолунието, чийто пик беше вчера. Днес Венера навлиза в Лъв. Носи полъха на добро настроение и оживление. Ще ни накара да се вгледаме във външния си вид, маниери и обноски и да поправим някои грешки в поведението си. В следобеда Луната е в съвпад с Меркурий, а вечерта е в опозиция със Сатурн. Не оставяйте недовършени задачи за утре. Потрудете се да ги завършите до края на работния ден.

 

ОВЕН

Малко егоизъм

В четвъртък сутринта сте прекалено отзивчиви и добронамерени към всички, които ви търсят за съвет или помощ. Прекалявате с желанието си да помогнете и да се влеете в чуждата болка. Обърнете повече внимание на себе си, семейството си и личния си живот в следобеда и вечерта. Малко егоизъм няма да ви дойде в повече.

 

ТЕЛЕЦ

Планирайте ремонт

Завършете всички финансови операции и трансфери в ранните сутрешни часове. След това се отдайте на приятни срещи или разговори с делови партньори. Денят е благоприятен за разрешаване на внезапно възникнали проблеми в бизнеса или в междуличностните отношения. Планирайте ремонт вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Нов период

Все още чувствате влиянието на новолунието във вашия знак. Знаете, че от днес заживявате в един изцяло нов период и можете да промените много аспекти в живота си. Възползвайте се. Венера навлиза в Лъв, за да подреди средата ви на живот, приятелите и да влее оживление именно в тази сфера – социалната.

 

РАК

Ситуации на избор

До обяд не започвайте нищо ново, колкото и да ви се иска. Това е и времето, когато ви липсва достатъчно активност и ентусиазъм. В часовете след обедната почивка сте озарени от нови идеи, които бързате да реализирате. Четвъртък не е никак лош ден за вас. Поставя ви в ситуации на избор.

 

ЛЪВ

Оживление

Не е тайна, че около вас нещата започват малко по малко да се нареждат. С навлизането на Венера във вашия знак започва едномесечен период на промени, новости и оживление. Ще го почувствате още днес. На работа сте разсеяни и може би ще допуснете грешки. Не се притеснявайте, скоро ще можете да ги поправите.

 

ДЕВА

Внимавайте с умората

В четвъртък се радвате на подем и успех в служебния живот. Можете да стартирате промени в сферата на професионалната кариера. В подем сте и лесно ще уловите правилната посока, към която да се насочите. Внимавайте с умората. В следващия един месец прекомерното психическо натоварване може да ви срине физически.

 

ВЕЗНИ

Нов период

За вас стартира един изцяло нов период на оживление в личния и социалния ви живот. Можете да се възползвате от възможността да промените средата си на живот, да направите рокада в обкръжението си или да се запознаете с нови хора, които да са до вас отсега нататък. Възползвайте се от този хубав етап.

 

СКОРПИОН

Кариерно развитие

Не оставайте с грешно впечатление, че летните месеци ще са пасивни за вас. От днес до края на юли ви чака силен период за мощен възход в служебния живот. Можете да направите важни промени в кариерата си, да смените своята месторабота или да стартирате нов проект на настоящата. Ще ви се отрази добре.

 

СТРЕЛЕЦ

Важни срещи

Във четвъртък преди обяд се ядосвате, че всичко протича мудно и успехът не ви съпътства така, както го желаете. Отпуснете се. В следобеда картинката е съвсем друга. Пригответе се тогава да осъществите важни срещи. Обърнете повече внимание на нещата, които ви правят щастливи и доволни. Имате нужда от емоционално развитие.

КОЗИРОГ

Помислете за здравето си

Помислете за здравето си, начина си на живот, режима на работа и почивка. Днес тези въпроси, колкото и маловажни да ви се струват, заемат по-голямата част от мислите ви през деня. Не подценявайте физическото си състояние, защото издръжливостта ви е в основата на прогреса и успеха. Купете си карта за фитнес и започнете посещения.

 

ВОДОЛЕЙ

Нова работа

В днешния предобед сте вдъхновени от различни чужди постижения, които искате да превърнете като пример в своя живот. Не копирайте нечий друг живот, а погледнете своя собствен. В следобедните часове ви чакат възможности в служебен план. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани от перспектива за нова или допълнителна работа.

 

РИБИ

Бъдете пестеливи

Събудете се спокойни и си дайте толкова време за излежаване, колкото ви е нужно, за да не стартирате деня си под стрес. Днес бягайте от напрежението и се заемете с такива неща, които ви вдъхновяват и будят интереса ви за работа. Вечерта бъдете пестеливи. Не си купувайте неща, от които на този етап нямате нужда.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Авантюристи и любители на силните усещания, вие, родените на 14 юни, не обичате скуката и еднообразието. Не осъзнавате обаче, че по този начин пропилявате живота си, скачайки от цвят на цвят. В любовта мнозина от вас постъпват по същия начин. Наричат ви „царе на флиртовете”, но запомнете, флиртовете погубват истинската любов. Честите промени около вас понякога ви объркват, но бързо свиквате и се приспособявате. Обожавате да пътувате и да опознавате нови кътчета от света. Проблемите си градите сами, но за сметка на това бързо ги разрешавате.

Навлизате в трудна и рутинна година от живота си. Не предприемайте големи промени, защото те няма да доведат до очаквано благоприятен изход, а напротив. Добре е да се задоволите с това, което разполагате в момента. В службата е задължително да станете по-изпълнителни и педантични към своите дела.

Здраве: Възможни са проблеми с разширени вени и нарушено кръвообращение.

Станислав КЛИМЕНТОВ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *