Марин Байчев влезе в спортно-техническия щаб на "железничарите" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Марин Байчев влезе в спортно-техническия щаб на „железничарите”

Публикувана на: 13.06.2018г. 1090 прегледа

Досегашният шеф на Детско-юношеската школа на „Локомотив“ – Марин Байчев, влиза в щаба на новия старши треньор на горнооряховският клуб Тодор Киселичков. Байчев ще е негов помощник, а все още се търси треньор на вратарите, за да приключи окомплектоването на спортно-техническото ръководство.

Вчера Киселичков подписа договор с „железничарите“, заявявайки, че „Локомотив” е предизвикателство, от което не се страхува.

„Ще работя на 100% и вярвам, че когато даваме всичко от себе си, нещата се получават. За мен е чест и радост да съм тук и благодаря на ръководството, че повярва в мен. Знам, че няма да е лесно. Но аз не се страхувам от предизвикателствата, напротив – обичам ги. Отбор като „Локомотив” е голяма крачка напред за един млад треньор. Смятам, че вече имам достатъчно опит – 12 години съм треньор, така че имам какво да дам на новия си отбор“, коментира той.

Първата задача на новия треньорски екип ще бъде възможно най-бързо да сглоби отбор.

„Даваме пълен картбланш на треньорите да правят селекцията. Разговаряли сме с част от досегашните играчи, както и с футболисти, които са играли някога за „Локомотив”, но по една или друга причина са си тръгнали. Последната дума обаче ще бъде на треньорите, така че на този етап конкретни имена на играчи няма да коментирам, заяви президентът на клуба Георги Бижев.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *