Зарадваха с нови екипи финалистите на "Етър ВТ" преди битката за медалите | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Зарадваха с нови екипи финалистите на „Етър ВТ“ преди битката за медалите

Публикувана на: 13.06.2018г. 628 прегледа

С нови екипи бяха зарадвани момчетата от набор 2007 година на „Етър ВТ“ преди заминаването на държавните финали по футбол, които започнаха в Сливен. Децата получиха официални екипи и такива за свободното време от марката „Красико“. Членът на Управителния съвет на клуба Александър Нанков пък им предостави за транспорт официалния автобус на мъжкия отбор, което още повече вдигна самочувствието на малките футболисти.

Възпитаниците на треньора Стефан Николов влязоха в Топ 8 на България, след като безапелационно спечелиха междуобластното първенство, а после удариха в бараж с 4:1 „Фортуна“ (Плевен). Талантите от старата столица завършиха редовния сезон с 27 победи и 1 реми в своите 28 мача, вкараха 188 гола и допуснаха едва 16, като изпревариха втория в класирането „Янтра-2013“ с 15 точки!

Това е най-успешният набор тази година в детско-юношеската школа на великотърновския клуб. На финалите в Сливен децата са в една група с „Локомотив“ (Пловдив), „Национал“ (София), срещу който се изправиха снощи, и „Олимпик“ (Варна). Днес от 10:45 ч. играят с „Локомотив“, а от 17:15 ч. с варненци. Финалните битки за медалите са в четвъртък.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *