Първо поражение в обновения централен площад в Г. Оряховица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Първо поражение в обновения централен площад в Г. Оряховица

Публикувана на: 13.06.2018г. 6277 прегледа

ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ СЛЕД ОТКРИВАНЕТО НА ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНИЯ ПЛОЩАД „ГЕОРГИ ИЗМИРЛИЕВ“ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА е факт и първото поражение. Счупена е една от пейките в близост до фонтаните, алармираха наши читатели. Местните предполагат, че вероятно става дума за вандалско деяние, но други смятат, че причината е в некачествения материал, от който са направени местата за сядане и отдих.

„Направени са от пресован талашит. Ужасно нестабилни са. Въпрос на време е да се счупят. Явно са за леки хора и всички останали, които тежат над 60 кг, не трябва да ги ползват. Да бяха сложили указателни табели, че не са подходящи за пълни хора“, коментира жител на града.

Каквато й да е причината за счупената пейка местните се надяват в най-скоро време да бъде поправена и да се реагира своевременно на всякакви щети и набези по новия център на града.

Галина ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Първо поражение в обновения централен площад в Г. Оряховица"

 • 12.06.2018 в 15:14

  Качество липсва накъдето и да погледнеш. 6 милиона са страшно много пари, а материалите и изпълнението няма да издържат и една година.

  Отговор
  • 12.06.2018 в 15:29

   Попитай тези дето са откраднали 5 от 6-те милиона и ще ти кажат, че не са много, а са им малко. И искат още и още, и още… Не може с трици да правиш бял хляб.

   Отговор
 • 13.06.2018 в 10:42

  Чудесно място за пейка.Точно срещу канализацията.Браво и на проектанти и на изпълнители и всички там чиновници на държавна хранилка.

  Отговор
 • 13.06.2018 в 10:45

  Тази шахта е достойна за центъра на Виена. Главата ми не го побира кой е взел пари за такава работа.

  Отговор
 • 13.06.2018 в 15:07

  А видяхте ли ,че там кьдето са поставени вьзпоминателните плочи няма едно цвете – само повитица/незнам дали правилно го пиша, но то се вижда.Явно трябва да грабват мотики или в краен случай да си докарат по една козичка за алея- ще бьде хем опасено и наторено.

  Отговор
 • 13.06.2018 в 16:11

  По тази шахта можеш да разбереш кой и кога е правил модернизацията на този площад…

  Отговор
 • 13.06.2018 в 17:05

  На такова централно място трябва да се поставят много камери за наблюдение и когато стане такова нещо да се налагат глоби, но да бъдат високи, че следнашият път на този дето го е сторил и през ум да не му минава да го направи пак, а и да го покажат и по новините така , че да си заслужи полученото. В чужбина такива неща влизат в досието ти и дори не можеш да си намериш работа. Не ми казвайте , че 6 милиона не са стигнали за наблюдение.

  Отговор
 • 13.06.2018 в 21:49

  Капак на шахта от 1980 г. Отделно че плочките покрай капака са одрязани от някой толкова некадърен , че ако си реже хляб ще му отидат пръстите

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!