Рибар се натъкна на останки от човешко тяло в Янтра край В. Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Рибар се натъкна на останки от човешко тяло в Янтра край В. Търново

Публикувана на: 13.06.2018г. 12060 прегледа

Рибар се натъкнал на останки от човешко тяло край река Янтра под един от тунелите на входа за Велико Търново. Ужасяващата находка мъжът видял около 20 часа в понеделник по време на риболов. Той веднага се обадил на тел. 112, а малко по-късно на място пристигнала полиция.

Вчера сутринта мястото бе отцепено от криминалисти за извършване на оглед. Според статистиката през последните месеци от областта се водят безследно изчезнали над 5 души, които са излезли от домовете си и повече не са се върнали. До момента те не са намерени. Обявени за издирване има от Габрово. Според разследващи се работи по всички възможни версии за останките от човешкото тяло, което е било с дрехи. Видими следи от насилие обаче няма – следи от изстрели, прорезни рани или натрошени кости. Засега обаче не може да се каже дали става въпрос за мъж, или за жена и на каква възраст, това ще установи съдебно-медицинската експертиза. Не се изключва и вероятност за самоубийство или водите на Янтра да са довлекли тялото от друго място.

Нели ГЕОРГИЕВА

Сн. Светослав СТЕФАНОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!