Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията "Спечели с ЕНЕРГО-ПРО" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Изтеглени бяха първите 12 печеливши клиенти в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

Публикувана на: 13.06.2018г. 2239 прегледа

На 12 юни в присъствието на нотариус бяха изтеглени първите печеливши участници в кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“. Всеки от тях ще получи награда на стойност 50 лева за покупка на енергийно ефективен електроуред от верига магазини за техника „Техномаркет“.

Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО стартира през май във всички Центрове за обслужване на клиенти на дружеството. За участие в тегленето на месечните награди всеки клиент на електроснабдителната компания ЕНЕРГО-ПРО Продажби трябва да посети някой от клиентските центрове, да попълни данните си в специален талон и да го пусне в предназначената за целта урна. Задължително е участникът да е титуляр по партида и при попълване на талона да посочи клиентския си номер и актуални данни за връзка с него. В случай че клиентите имат нужда от съдействие с вписване на необходимата информация, могат да се обръщат към специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в Центровете за обслужване на клиенти.

Играта ще продължи до декември включително, като теглене на печеливши участници ще се извършва в началото на всеки месец. Компанията ще раздаде общо 100 награди. Имената на късметлиите се обявяват в секция Кампании на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна – www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби – www.energo-pro-sales.bg,  както и във всички Центрове за обслужване на клиенти. Първите спечелилите могат да получат своите награди в клиентския център, където са попълнили своя талон, след 15 юни.

Имената на печелившите, както и пълните условия на кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“ клиентите могат да намерятна адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!