Анджелина Джоли ще трябва да даде на Брат Пит повече достъп до децата им | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Анджелина Джоли ще трябва да даде на Брат Пит повече достъп до децата им

Публикувана на: 14.06.2018г. 507 прегледа

Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп до децата на Брат Пит, с когото са в развод, съобщи в. „Дейли мейл“.
Четиридесет и три годишната актриса, която държи попечителството над децата, ще трябва да позволи на своя съпруг и колега да ги вижда редовно, докато тя снима продължението на „Господарката на злото“ това лято във Великобритания.
Според съда отсъствието на баща им би било вредно за Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс. Съдията смята, че децата са в безопасност с Пит, а силната връзка с родителите е от съдбоносно значение за всяко едно от тях.
Най-голямото от децата – Мадокс, което е на 16 години, ще може да избере колко време да прекарва с родителите си. Това право му се дава заради възрастта му.
Съдът постанови също, че Анджелина Джоли ще трябва да даде на Брат Пит телефонния номер на всяко от децата, за да може той да им се обажда и да им пише, без контрола на актрисата.

Следващото изслушване на двойката в развод ще е на 13 август.

 

ИЗТОЧНИК: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!