Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в Горна Оряховица

Google и SoftUni Digital организират безплатни дигитални обучения в над 37 града в България, включително в Горна Оряховица. Семинарът ще се проведе с подкрепата на Община Горна Оряховица на 9 юли от 17.00 до 18.30 ч. в Зала 1 на Общината.

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България! Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

70% от хората в България използват интернет за лични цели; 55% – използват смартфон; 48% – използват интернет, пазаруват онлайн; 56% – използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка.

 

В прикачения файл, следвайки активния линк в края на текста, може да се запишете и за индивидуална консултация, както и да направите регистрация на официалната страница на Дигитален гараж.

Прикачени файлове:
Файл Качил Размер Последна промяна
Изтегляне на файла (Прессъобщение Google Дигитален Гараж Горна Оряховица.pdf)Дигитален гараж Връзки с обществеността 194 Kb 14.06.2018 09:37

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *