Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 15 – 21 юни

Очаква ни противоречива седмица, лятото започва с нови предизвикателства

 

Здраве: През този период не си внушавайте излишно болести и не посещавайте личния си лекар без причини. Избягвайте да приемате лекарствени средства, а ако почувствате неразположение, вземете билкови отвари или хомеопатични препарати. Ще ви подействат също толкова силно, колкото традиционната медицина. Пазете кръвното в събота и неделя, както и в четвъртък. Днес, както и в понеделник и вторник, обърнете повече внимание на стомаха си. Хапвайте храни, които стимулират храносмилането. Можете да лекувате успешно язва или колит.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Неподходящи дни: петък, събота. Коламаска можете да направите в неделя, понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Масажи: Лечебни – понеделник и вторник. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в сауна в петък и събота сутринта.

Хранене и диета: Луната е нарастваща, с което нараства и склонността ни към пълнеене, ако прекаляваме с количеството на порциите. Ограничавайте се и избягвайте мазните и трудносмилаеми храни. Днес, в понеделник и вторник задължително включете пресни плодове и зеленчуци в менюто си. Те ще доставят нужните фибри за правилното храносмилане. В неделя хапвайте храни, богати на белтъчини – постни меса, риба, яйца, сирене, кисело мляко. В сряда и четвъртък внимавайте с приема на течности. Организмът задържа вода и можете да почувствате подутост. Можете да хапнете повече череши, които действат диуретично.

Основни звездни аспекти: Очаква ни противоречива седмица, в която има шанс да надделее доброто. Луната гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни. Насочете погледа от себе си към другите. Помислете как да се погрижите за тях и какво да направите, за да са щастливи. Да внимават всички, родени в някоя от изброените зодии. За тях следва важна седмица на ново начало. Днес Венера и Уран са в квадратура, а в събота Меркурий е в опозиция със Сатурн. Нещо внезапно може да се обърка и да изисква пълна мобилизация на сили и средства, за да поправите нещата. Бъдете нащрек и не изпадайте в паника. Не отказвайте подадената ви за помощ ръка и ако вие самите можете – помогнете. В тези дни всички е хубаво да бъдем хора дълбоко в душите си. Не правете добро от желание за показност, а просто защото чувствате, че трябва да го направите. Новата работна седмица носи радостни новини с позитивни последствия от вече извършени наши действия. във вторник Меркурий и Юпитер са в хармоничен аспект, за да ни покажат вярната посока след преживения през уикенда хаос. Нещата тръгват в своето нормално русло, на мястото си са. Седмицата носи успокоение, но и много любовни предизвикателства, повикани от опозицията между Венера и Марс в четвъртък. Внимавайте кого срещате и на кого се противопоставяте с поведението си. В края на идната седмица силните характери се привличат и около тях се чувстват вибрациите на необуздана енергия. На 21 юни точно в 13,07 часа настъпва астрономическото лято с навлизането на Слънцето в Рак. Планирайте своята лятна почивка, ако все още не сте го направили. Сега е моментът.

 

ОВЕН

Интересна седмица

Очаква ви интересна седмица. От една страна, ще търсите начин да бъдете близки със своето семейство по всякакъв начин – чрез домашни сбирки, хубави трапези или просто чрез повече време, което да престоявате в дома си. От друга страна, нещата в бизнеса претърпяват безспорен успех, което също ще ангажира вашето внимание. Опитайте да балансирате вниманието си между семейството и работата така, че нито една от двете сфери да не пострада. В противен случай ще трябва да преживеете един грандиозен скандал в края на следващата седмица. А не е много добре да си го причинявате.

 

ТЕЛЕЦ

Желание за нещо ново

Очаква ви разнообразна откъм чувства, емоции и мисли седмица. Вие се намирате в деликатен период. Пред вас има пътища и вие трябва да направите избора си накъде да тръгнете. Не издържате в състоянието, в което сте към този момент. Искате нещо да се промени на всяка цена. Знаете, че това може да стане единствено, като решите да разчупите сивото ежедневие и да започнете нещо ново и начисто. Всъщност периодът е прекрасен за подобно начинание, още повече с настъпване на лятото за вас стартира период, наситен на нови познанства, шансове да смените средата си на живот и да пътувате. Направете планове за лятната си почивка.

 

БЛИЗНАЦИ

Професионално развитие

През следващата една седмица вие сте вдъхновени и пристъпвате към всяко едно действие с желание и мотивация. Периодът, в който се намирате, е чудесен. Наситен с положителна енергия и добри емоции. Сега наблегнете на развитието си на работното място. Там са заложени най-големите ви шансове за успех. С навлизането на Слънцето в Рак пред вас могат да се разкрият реални шансове за промяна на работата или започване на нова, по-добре платена такава. Трябва да се възползвате до края на месеца, за да останете удовлетворени и доволни.

 

РАК

Общуване с неприятни хора

Движението на Венера в съседния на вашия знак Лъв е гаранция, че от няколко дни в главите ви се въртят мисли как да подобрите доходите си и какво да направите, за да спечелите още допълнителни финанси, с които да си гарантирате спокойствието през летните месеци. Необичайни срещи с хора, с които не желаете да имате контакти, в началото на периода ви правят резервирани към всички около вас. Карат ви да се затворите в себе си и да общувате не така открито, както са свикнали да ви виждат вашите близки и приятели. И този момент ще отмине съвсем скоро.

 

ЛЪВ

Промени в личния живот

Намирате се в доста благоприятен период. Венера гостува във вашия знак, зарежда ви с енергия, доста чувственост и романтика. Всъщност настроението ви хармонизира с идващото лято, защото е изпълнено с чувство за свобода и лично щастие. Не забравяйте обаче и професионалните ангажименти, които трябва да свършите към тази дата от месеца. Те напомнят за себе си. Наред с приятното трябва да свършите и полезното. Обърнете внимание и на семейството и близките си. В края на следващата седмица нещо в любовния ви живот ще се преобърне – за добро. Очаквайте промени.

 

ДЕВА

С ранима душевност

Вие също се намирате в един доста благоприятен и ползотворен период. Черпите щедро от натрупания през годините свой личен опит и го проявявате в ежедневието си при направата на всяка стъпка. Това е и ключът към професионалния ви успех. В сферата на взаимоотношенията сте щедри на усмивки и настроение, но и твърде прикрити. Под маската на усмивките вие криете дълбоко пазена душевност, която към този момент е доста ранима и деликатна. Само един човек, който е спечелил сърцето ви, ще може да ви изслуша, разбере и подаде ръка. Защото към този момент се нуждаете точно от нещо такова.

 

ВЕЗНИ

Възможност за възход

Към този момент вие се чувствате доста объркани от редица фактори. От една страна, желаете да направите сериозни промени на приятелската среда на живот. Желаете да приключите отношенията си с хора, които ви ограничават. За съжаление, често тъкмо с тях имате финансови взаимоотношения и краят не може да настъпи току-така. Но това не ви пречи да разнообразите социалния си живот и да позволите на нови хора да навлязат във вашето ежедневие. На работното място бъдете по-съсредоточени. Сега имате възможност за възход, но сте заслепени от любовните си страдания и драми и е много възможно да го изпуснете.

 

СКОРПИОН

Бъдете по-деликатни

Вие се намирате в доста благоприятен и позитивен период. На работното място нещата ви се нареждат според предварителните планове. Сякаш диктувате правилата и контролирате положението. В сферата на личния живот обърнете повече внимание на половинката и хората от най-близкото обкръжение. Именно възходът ви в службата е причина да забравяте за нуждите на човека до себе си, а това от своя страна ще ви въвлече в ситуация на сериозни конфликти и един ненужен скандал в края на идната седмица. Можете да си го спестите, стига да сте по-предвидливи, деликатни и внимателни.

 

СТРЕЛЕЦ

Наблюдавате отстрани

Опитайте да обърнете по-голямо внимание на своите вътрешни нагласи, интереси и желания. Да чуете вътрешния си глас и той да ви помогне да се сдобиете с идеи и мисли за своето бъдеще. През следващата седмица вие няма да се стремите да биете на очи или да организирате хората около себе си, както те са свикнали да става. Вие ще стоите отстрани и ще правите своите лични изводи и преценки. Няма да сте съгласни с всичко, което виждате, но не влизайте в конфликти. Не е изключено в любовния ви живот да настъпят промени, които ще са активирани най-осезаемо, ако сте на път. Планирайте своята лятна почивка.

 

КОЗИРОГ

Скъсайте с миналото

През този период вие сериозно осъзнавате нуждата от реална промяна в живота си, за да се почувствате одухотворени, изпълнени със сили и ентусиазъм. Въртейки една и съща плоча в продължение на месеци и години, вие се чувствате изморени. Искате нещо да тръгне в по-различно русло. Е, сега имате възможност да го направите. Новолунието, което се случи през отминалата седмица, ще ви помогне да съберете сили и да скъсате със старите порядки, които ви налагат редица ограничения. Почувствайте се свободни, счупете оковите на миналото и прегърнете своето бъдеще.

 

ВОДОЛЕЙ

Не разрушавайте, а съграждайте

Вашата задача през следващите седем дни е да запазите самообладание и да потърсите знаци, които да ви показват дали се движите в правилната посока. Квадратурата на Венера с вашия управител Уран още днес е причина да се скарате с близък човек, на който имате сериозно доверие. Спречкването е за дреболия, но така се палите, че е възможно да прекъснете връзката си за дълго време. Не си струва. Насладете се на хубавия период, в който се намирате. На това, че Венера се движи в сектора на деловия подем, успеха в частния бизнес, а и в сферата на личните взаимоотношения. През този период не разрушавайте, а съграждайте отношения.

 

РИБИ

Благоприятен период

Вие се намирате в благоприятен и устойчив период, стига да погледнете малко по-надалеч от носа си и да искате да го осъзнаете. Обърнете повече внимание на здравето си, като тук освен физическо включвам и менталното. Посетете различни практики по йога и групови занимания, които избистрят съзнанието. Имате нужда да сте наясно с всичко, което искате да ви се случи оттук насетне. Навлизането на Слънцето в Рак и настъпването на астрономическото лято за вас е важен момент. Идва шанс да пристъпите към нещо ново. Да промените статута си. Да започнете един изцяло нов живот.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

15 юни. Вашата рождена дата е причината да успявате навсякъде, където това зависи от хора. Имате уникалното умение с лекота да влизате под кожата на човек и да му ставате любимци. В никакъв случай това не е характеристика на манипулатори, а просто на щастливци. Излъчването ви е на симпатични хора, на които може да се има доверие. Използвайте тази своя даровитост, но в умерени граници. В любовта сте постоянни и обичливи. Това ви гарантира създаването на добро семейство.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Сега предстои трайно раздвижване и разместване на пластовете. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

16 юни. Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е в моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да е било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него – неминуемо ще си имате сериозни проблеми. На работното място трябва да се задоволите с второто място. Лидерската позиция не ви е отредена.

От днес за вас стартира година на стабилизация. След бурните промени, които протекоха около вас в последно време, сега се налага да забавите темпото и да запазите един по-разумен ритъм на живот. Това е прекрасна година за сключване на брак и за заздравяване на семейните отношения.

Здраве: Отслабва имунната ви система и това може да доведе до чести настинки и проблеми с гърлото, горните дихателни пътища, носа.

17 юни. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 17-о число от месеца. Целите се нависоко в професионалния живот. Финансово също целите да бъдете обезпечени и задоволени. Поспрете с амбициите и се съобразете, че съдбата при вас се е намесила и няма да изсипе всичко в скута ви, без да положите усилия. Имайте предвид, че всеки успех при вас ще се случва бавно, постепенно и с цената на усилия, които трябва собственоръчно да полагате. А тогава и успехите ще са далеч по-сладки. Не губете търпение. При вас винаги всичко се нарежда в даден момент, но се иска време. Ето това време трябва да се научите да изчаквате.

От днес до догодина по това време ще изживеете период на духовно и интелектуално израстване. Учете, сега ви е паднало. Погледнете назад в отминалите девет години и потърсете начин да коригирате допуснатите грешки. В службата ви чака просперитет, ако сте на подходящото поприще.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожата, но истината е, че вие сами можете да си внушите болести или пък да се излекувате, в зависимост от начина си на мислене. Бъдете позитивни.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *