50 четения

Край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL – най-новият хип-хоп фестивал у нас

На 3 и 4 август 2018 в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL. В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници, както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейк танците и диджеите. Организаторите на събитието от GOLOKA с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи водени от професионалисти, които ще се проведат през двата дни на фестивала. Ще има и семинари, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. За удовлетворяване на всички вкусови предпочитания на гостите, организаторите са предвидили различни щандове с вегетарианска и традиционна кухня.

GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно. Събитие с подобен лайн-ъп трудно ще бъде забелязано на друго място.

Билети за GOLOKA FESTIVAL ще се продават на място и във всички офиси на EasyPay в страната. И онлайн на:

https://www.epay.bg/go/1907283525?ref=26322

Цената за посещение на двата дни на фестивала (3 и 4 август) е 30 лв. за тези, които си закупят билет тип „Ранно пиле“, а за един от дните е 20 лв.. За големи групи предлагаме при закупуване (онлайн) на 5 билета в една поръчка – то 6-тия билет да е безплатен. За тези от вас, които решат да си закупят билет на място цената за 2та дни е 35лв., а за един 25 лв..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!