Дневен хороскоп. Прогноза за 20 юни, сряда | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 юни, сряда

Публикувана на: 19.06.2018г. 1145 прегледа

Луната преминава от Дева във Везни в 15,29 часа. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 13,50 часа. Лунният ден е 8-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на корема, червата, черния дроб, асимилационните органи. След това – на бъбреците, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колики, диария, артрит, перитонит, запек и заболявания на чревното храносмилане. Използвайте хомеопатия, която днес има особено благотворен ефект. Не прекалявайте с приема на течности. Организмът задържа вода.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. До 18,36 часа можете да се боядисате. Цветът ще се запази дълго време. След този час времето е подходящо за къдрене, изправяне, издухване със сешоар или маша. Целият ден е благоприятен за коламаска на тялото.

Хранене и диета: Обърнете внимание на продуктите, които консумирате днес. Следете за срока им на годност. Стомахът е особено чувствителен. Предпочитайте лесносмилаеми храни. В следобеда хапнете 50 – 100 грама ядки в суров или печен вид, за да стимулирате метаболизма и да се тонизирате. За любителите на лунната диета, тя стартира днес точно в 13,50 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Кафяво и розово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 13,20 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва фаза първа четвърт в Дева. Ще осъзнаете, че не можете да продължите напред към мечтите си, без да сте скъсали връзката със своето минало, теглещо вечно назад и назад. Приключете с носталгията по него и прегърнете новите възможности, които ви дарява днешният ден.

 

ОВЕН

Успокоение

Сряда ви носи успокоение. Можете да си отпочинете от напрегнатите ситуации и да се усмихнете на късмета си, който сега действа безотказно. В сутрешните часове очаквайте приходи. Обърнете внимание на външния си вид така, че да имате самочувствие, защото ви чакат много срещи. Важно е да общувате свободно и без задръжки.

 

ТЕЛЕЦ

Продуктивен ден

Радвате се на затопляне на взаимоотношенията вкъщи. Днес се събуждате в добро настроение, което ще пренесете и на работното място. Там ви очаква хармония и разбирателство. Ще изживеете един продуктивен ден. Не го пропилявайте в бездействие и мързел. Скъсайте с някои стари ваши схващания за живота.

 

БЛИЗНАЦИ

Активни и успешни

Активност в сутрешните часове и разпускане на напрежението в следобедните – това е основната характеристика за сряда. Опитайте да свършите повечето работа рано сутрин и не оставяйте ангажименти за следобедната почивка. Очаквайте вечерта да бъдете зарадвани с добра новина, която ще подсили чувството ви за щастие.

 

РАК

Предавате позитивно мислене

В сряда се събуждате в добро настроение. Наблегнете на позитивното си мислене, с което да привлечете нови контакти и познанства. Заразете всички около себе си със своя ентусиазъм. Накарайте ги да повярват в успеха и в това, че нещата се случват само тогава, когато вярваме в положителното им развитие.

 

ЛЪВ

Имайте търпение

Имайте търпение денят да ви разкрие всичките си положителни аспекти. Очакват ви предложения, срещи и нови, важни контакти. Ако продължите да прекалявате с негативизма си и с лошите нагласи, сами ще предизвикате провал. По-добре е да се отпуснете и да позволите положителната енергия да навлезе във вашия ден.

 

ДЕВА

Мислете положително

В сряда добрите новини ще са повече и ще бъдат свързани с едно дългоочаквано съдружие или новини от вече предприети действия. На работното място е важно да сте предвидливи. Мислете положително и си осигурете спокойствие. Действате ли презглава, определено ще допуснете грешки и ще си търпите последствията след това.

 

ВЕЗНИ

Ядосвате се на себе си

В сряда е възможно да се ядосате заради собствената си доверчивост. Напоследък позволихте на колегите и деловите партньори да се обаждат прекалено много по въпроси, които касаят само вас. Време е да се заемете сериозно с ангажиментите си и да не слушате съвети отстрани, ако не желаете да задълбочите още повече проблемите.

 

СКОРПИОН

Съсредоточете се

Денят е мъчен и сами ще се убедите, че не всичко днес ще върви по вашия предварителен план. Отпуснете се и не обвинявайте никого за неудачите. Важно е да се съсредоточите и да работите върху рутинните си дела и задачи. За разлика от неудачите в служебния живот, личната сфера при вас днес ще е радостна и пълноценна.

 

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатото

Този ден е пределен за вас и апелира да утвърдите старото и постигнатото дотук, вместо да се борите за нови каузи с ненужно големи скокове и непремерени рискове. От утре ви чака по-добър период, даряващ ви шанс за успехи и просперитет. Определено ще ви зарадва с възможности, но дотогава има време. Завършете започнатото.

 

КОЗИРОГ

Делови успехи

Очакват ви делови успехи, които вие ще реализирате с чест и достойнство в следобедните часове. Сутринта се подгответе за разговорите и срещите, които предстоят. Това е тихо време, в което никой не бива да ви безпокои за нищо. След като хапнете на обяд, ще дойде и ентусиазмът ви за борба. Активизирате се и жънете успехи до вечерта.

 

ВОДОЛЕЙ

Изяснете взаимоотношенията

Намирате се в чудесен период на стабилизация и хармония в личните връзки. Сутрешните часове ви носят шанс да изясните взаимоотношения в обществото и да смекчите някои междуличностни конфликти. В следобеда се отдайте на рутинните си ангажименти или на свои индивидуални задачи. Отново препоръката е да не се набивате на очи.

 

РИБИ

Скъсайте със старото

В сряда се разкриват нови делови и социални перспективи към вас. Изпълнете ежедневието си с действие и свежи идеи. Всъщност, първата част на деня, до обедната почивка, няма да ви донесе много шансове, но в следобеда активността ви се засилва и възможностите растат. Скъсайте със старото и погледнете напред към новото.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много нерешителност блика от вас, Близнаците, родени на 20-о число, а колебанията ви са огромни и те са главната причина да забавяте нещата в живота си. Редовно пропускате срокове, все не ви стига времето, ако трябва да мислите дали да приемете нещо, или не. Нужно е да се обучите на решителност. Бъдете хора на риска, а не хора на предпазливостта. Преодолеете ли тази граница, ще видите, колко по-лесно ще постигате онова, за което мечтаете.

За вас предстои година на ново и успешно начало, което трябва да поставите след обмислени и добре проверени планове. Контролирайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате, или не. Обстоятелствата, които са срещу вас не могат да ви бъдат оправдание, защото вие сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав КЛИМЕНТОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!