Ремонтните дейности по ул. "Георги Бенковски" в Свищов са към своя край | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Ремонтните дейности по ул. „Георги Бенковски“ в Свищов са към своя край

Публикувана на: 22.06.2018г. 615 прегледа

Изцяло асфалтирана е ул. „Георги Бенковски“ в Свищов, на която бе подменен частично водопровода. Довършителни работи остават и по ул. „Преспа“, която свързва „Георги Бенковски“ с главната улица „Петър Ангелов“. Тя също ще бъде изцяло асфалтирана, а с приключване на ремонтните дейности, двете компрометирани улици ще са с изцяло променен облик. Гражданите в жилищния комплекс, намиращ се в непосредствена близост и живущите в околните къщи ще могат безпроблемно да се придвижват до своите домове и да се радват на новата и гладка пътна настилка, водеща до много от гаражите в комплекса.

Вече се започна реконструкцията на тротоара в горната част на ул. „Григор Стоянов“, от към Болницата, който ще бъде изцяло реновиран до кръстовището на пл. „Свобода“.

Основен ремонт предстои и на ул.“Никола Петков“, на която ще бъде подменен целият водопровод и ще бъда положена нова асфалтова настилка.

 

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

 

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!