Дневен хороскоп. Прогноза за 28 юни, четвъртък

Луната е в Козирог. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 7.52 часа. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и в 21,17 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите на костите, ставите, както и кожните интервенции, които ще протекат с много сериозни усложнения. Ваденето на зъби е забранено. Хубаво е да се посети зъболекарят за профилактичен преглед и лечение на кариеси.

Красота и външен вид: Заради Луната в Козирог днес подстригването на косите е позволено. Можете да направите лечебни масажи за заздравяване на костите и ставите. Престоят във вани с минерална вода за лечение на ставни заболявания се отразява доста добре. Не правете пилинг на кожата, защото ще я възпалите. Коламаската също не се препоръчва заради чувствителната кожа.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите дори цвекло, моркови и кисело мляко. За любителите на лунната диета – тя стартира днес, точно в 7,52 часа, и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Сиво.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 21,17 часа.

Звездни аспекти за деня: Организирайте деня си стегнато и не включвайте допълнителни или извънредни ангажименти в програмата си. Днес настъпва пълнолуние в Козирог. В конфигурацията се включва и Сатурн, за да напомни за сериозността на живота, за отговорностите в битието. Днес няма как да минете между капките. Очаквайте всяко ваше действие да предизвика след себе си последствия. Затова, бъдете много внимателни, какво вършите.

 

ОВЕН

Трудностите учат

Четвъртък ви предупреждава да бъдете по-отговорни и съсредоточени в дейността си на работното място. Денят ви носи шансове и възможности, скрити зад малки пречки. Разбира се, виждайки бариерите на пътя си, вие ще се ядосате и разярите, но всъщност преодолявайки ги, извървявате един път на съвършенство и научени уроци.

 

ТЕЛЕЦ

Затрупани от работа

Не се ядосвайте, ако днес не всичко върви по вашия предварителен план. Измежду множеството ангажименти, които са ви наложени отгоре, от страна на ръководството, трябва да намерите и малко време за своите лични дела. Днес не оставяйте разни лични взаимоотношения на самотек. Контролирайте ситуацията. Внимавайте, ако сте на път.

 

БЛИЗНАЦИ

Помислете за нова работа

От вчера сте разпуснати и без особено настроение за работа. Разходи от личен характер са в основата на недоволството ви, но трябва да ги осъществите. Помислете за начин, по който да подобрите финансовото си състояние, да спечелите допълнителни средства или да смените работата си с по-добре платена. Имате как да го сторите.

 

РАК

Почивайте си

Пълнолунието е в основата на стреса, който преживявате в момента. Възможно е да сте недоспали, мудни и разсеяни. Главоболието е малка част от проявленията на физическото ви тяло, вследствие на днешната звездна обстановка. Обърнете внимание на здравето си. Почивайте си повече. Не пийте кафе и алкохол.

 

ЛЪВ

Във форма сте

В четвъртък сте натоварени до краен предел. Целият ви ден преминава на педал. Подгответе плановете си още от сутринта и се придържайте към тях. Пълнолунието е време, в което вие се чувствате във форма и можете да отметнете доста работа. Днес обърнете внимание на здравето си, ако има нужда.

 

ДЕВА

Искате внимание

Днес имате нужда да бъдете забелязвани. За съжаление, всички хора около вас са забързани и унесени в своите си задачи. За да привлечете техните погледи, вие не спирате да мрънкате и да се оплаквате от различни фактори. Има и други начини да сте интересни. По-добре не им досаждайте с негативни слова.

 

ВЕЗНИ

Нестабилност

В четвъртък чувството за потиснатост пронизва целия ден. Сякаш изпитвате усещане за напрежение, без да има причина за това. Доста заядливи сте станали с близките и роднините. Те се явяват един вид катализатор на нестабилните ви емоции. Ще сгрешите, ако си влошите взаимоотношенията заради дреболии.

 

СКОРПИОН

Не търсете съмишленици

В четвъртък се превръщате в мечтатели с несподелени мисли, идеи и мечти. Сякаш не успявате да намерите средата, в която да посеете зрънцето на надеждата. Всички наоколо са напрегнати, забързани и вгледани в своите си задачи и тегоби. Не им обръщайте внимание. Днес живейте в свой собствен свят. Изолиран от останалите.

 

СТРЕЛЕЦ

Труд, труд и пак труд

И днес желанията са ви за бързо развитие, мигновени резултати и по-малко от обичайния труд. Няма как да ви се получи, тъй като днес, за да постигнете набелязаното, трябва да извървите дълъг път стриктно и без преки пътища. Тоест трябва ви труд, труд и пак труд, за да стигнете до върха.

 

КОЗИРОГ

Гледайте напред

В четвъртък от вас се иска да бъдете по-изобретателни, за да можете да вместите всички предварително планирани ангажименти в работното си време. Не губете сили и енергия в излишни разговори. Гледайте напред. Очаква ви промяна. Това, че се занимавате с ангажименти, които са ви непознати, само може да ви радва.

 

ВОДОЛЕЙ

Планиране

Мечтателност, креативност и много чувствителност се бият в днешния ден, като ви правят нерешителни, колебливи и отдадени на различни размисли. Всъщност днес няма да работите пълноценно, а мислите и планирате. Това е вашата задача – да изтъчете плановете за близкото бъдеще. Не поемайте ангажименти.

 

РИБИ

Плодове

В четвъртък сте в добро настроение. Още в сутрешните часове около вас се случват събития, които възбуждат положителното ви мислене. Готови сте да споделите отдавна щукнали ви идеи, които пазехте за подходящия момент. Време е за реализация и настъпателни действия. Нещо в живота ви дава своите плодове.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Щом празнувате рожден ден на 28 юни, значи сте се родили под щастлива звезда. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук, в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате докрай.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *