Вокална група "Сияние" стана на 10 години | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Вокална група „Сияние“ стана на 10 години

Публикувана на: 27.06.2018г. 558 прегледа

ВГ „Сияние” към НЧ „Отец Паисий 1905” стана на десет години и тържествено отбеляза своя юбилей с невероятен концерт в препълнения салон на читалището. Различна от всички останали други групи в общината главно чрез жанра си на естрадна музика, групата се запази през годините и все така радва почитателите си с участията си по различни поводи. Основана през 2008 г. от двама ентусиасти – Петър Петров (който е и до днес ръководител на групата) и Валентин Ангелов (творец и бард), „Сияние“ е все така млада по дух и поведение. Свежи и винаги със страхотно настроение, всички от групата зареждат със своите изпълнения и са очаквани на всеки концерт.

Концертът беше с водещи  Диляна Стоянова и Минчо Цачев, неразделни спътници на групата, които по-късно поздравиха групата с две песни, а гости бяха ВГ „Вдъхновение”, също при читалището, и Николай Иванов от Велико Търново, музикант и приятел. Докато вървеше концертът, всички в залата пееха заедно с групата и това беше поредното доказателство за обичта на хората.

Председателят на читалището Нелушка Миновска поздрави членовете на ВГ „Сияние” с много искрени и затрогващи слова, след което беше внесена голяма торта на фона на безкрайните аплодисменти от станалата на крака публика. Всеки си тръгна зареден с чувства от безкрайната палитра от емоции, изпята в многото песни на групата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!