69 четения

Американски колеж Аркус отличи с грамоти 21 ученици с отличен успех на тържественото закриване на учебната година

Учебната 2018/2019 година приключи за колектива на ЧПГ „АК-Аркус“ ЕООД с официална церемония в аулата, по време на която бяха отличени учениците, постигнали високи академични резултати. Директорът – г-н Петър Иванов, поздрави и тези колежани, които не са станали отличници, но са отбелязали значим прогрес в своето развитие в областта на науките. Грамоти получиха всички десетокласници за демонстрираните задълбочени знания и умения на националното външно оценяване по дигитални компетентности. Директорът отличи и колежаните, участвали в състезанието по креативно писане на английски език. Специално внимание бе обърнато на учениците, достойно представили ЧПГ „АК-Аркус“ ЕООД на областния и на националния кръг на олимпиадите по астрономия, география и химия.

Пълните отличници – 21 на брой, получиха от г-н Иванов почетни грамоти. Сред тях особена похвала заслужи ученичката от ІХа клас – Маргарита Караиванова, която за четвърти пореден път завършва с най-висок среден процент сред всички отличници – 99.7%.

Стипендията „Анета Караиванова“  бе присъдена на Денислав Бончев от ІХб клас, който  завършва учебната година с отличен успех и освен това има още две високи лични постижения – участие в националните кръгове на олимпиадите по астрономия и по география и икономика.

Учител на годината стана г-жа Габриела Чотова – преподавател по информатика и информационни технологии. Тя благодари за това високо признание и изтъкна, че то е силна мотивация за развитие на младите специалисти в институцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!