Стартира ремонт на водопровод, тротоари, бордюри и пътна настилка на ул. Шипка в Дряново

Община Дряново съобщава, че от 02.07.2018 г. (понеделник) стартира ремонт на водопровод, тротоари, бордюри и пътна настилка на ул. Шипка, гр. Дряново в участъка от № 153 и 166 (разклона за ул. Стефан Стамболов) до № 193 и 206 (Боюв яз). Улицата ще бъде затворена за преминаване на пътни превозни средства.

Всички граждани, живеещи в посочения участък, следва да преместят автомобилите си до 9,30 часа на 02.07.2018 г. (понеделник). По първоначални разчети на фирмата- изпълнител, ремонтът на улицата ще продължи до месец септември.

Входът на града откъм главен път I – 5 (магистралата), както и движението по посока ул. Досю Стойнов и ул. Ангел Кънчев, на този етап ще бъдат проходими.

През периода  в участъка  от ул. Шипка № 166 до ул. Шипка № 195 ще бъдат променени  точките на организираното сметосъбиране, а контейнерите  за събиране на смесен битов отпадък ще  бъдат преместени, както следва:

 

Точка № От точка на съд за събиране на смесен битов отпадък Нова точка на съд за събиране на смесен битов отпадък Брой контейнери тип „Бобър“
1 ул. Шипка № 192 ул. Досьо Стойнов срещу № 33 1 брой
2 ул. Шипка № 171 Зад  блок, намиращ се на ул. Шипка № 165 2 броя
3 ул. Шипка  № 176 ул. Шипка  № 166 2 броя

 

Община Дряново предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на гражданите да се съобразяват с въведената временна организация, докато текат ремонтните дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *