Игри на открито в парка „Мама, татко и аз“ в Севлиево

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Клуб на родителя към нея организират за пореден път игри на открито в парка под надслов „Мама, татко и аз”

Мероприятието има за цел да провокира родителите да се ангажират в дейности за осмисляне свободното време на своите деца. Изграждането на екип, състезателен дух и чувството от победа вдъхновява децата. Целта на мероприятието е да припомни колко важно е сплотеното семейство, което ти дава спортен хъс и подкрепа, както на арената на игрите, така и в живота. Обединяването на всички членове в името на победата от играта сплотява и носи радост на най-малките, които се съревновават със свои връстници, но не сами, а с подкрепата на своите родители.

Игрите са подходящи за прилагане от семействата по време на разходка и почивка.

Мероприятието е в изпълнение на дейностите от програмата за 2018 г. на Клуба на родителя, помощен орган на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево.

Очакваме ви на 06.07.2018 г. от 17:30ч. в Градинката на автогарата, Спортна площадка, за да се забавлявате заедно деца и родители.

Очакват ви много игри, хубави емоции и награди!

Записване за участие: на телефон 0884 385 670 или на място от 17:00 до 17:30 ч. в деня на мероприятието.

При дъждовно време мероприятието ще се проведе в Спортна зала „Дан Колов”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *