Дневен хороскоп. Прогноза за 2 юли, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 19-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: През целия ден не бива да се правят манипулации на зъбите, защото може да има усложнения. Добре протичат всякакви рехабилитации и нагревки след счупване и изкълчване на крайници.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Неблагоприятен е за поставяне на татуировки и обеци, за да не бъдат засегнати и увредени кръвоносни съдове.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, представете си го и ако не ви е по вкуса, въобще не го захващайте и не го слагайте на масата. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, ако си го позволите в много ограничено количество.

Цветове, носещи късмет: Жълто, синьо.

Грижа за дома и градината: Днес можете да насадите или засеете билки, които да използвате като подправки при готвене. Засаждане и пресаждане на цветя в дома и градината: до 9.41 часа.

Звездни аспекти за деня: Не пренасяйте лошото си настроение от вкъщи в работа. И без това в служебните задачи няма да ви спори особено много. Денят е неактивен и изисква да се усамотите и да не влизате в пререкания с хората около себе си. Не започвайте нищо ново.

 

ОВЕН

Неактивен ден

 

Избягвайте срещите и разговорите, които могат да ви направят нервни, недоволни от различни обстоятелства и агресивни. Денят изисква от вас да не сте толкова активни. Заплануваните за днес задачи можете спокойно да отложите за утре или някой от дните към края на седмицата.

 

ТЕЛЕЦ

По-полека

 

Дори и да сте затрупани от работа в понеделник, отделете време за самите себе си. Няма да отметнете ангажиментите толкова лесно. Денят не е сред най-активните от тази седмица. Не започвайте нищо ново и не давайте обещания. Няма да можете да ги изпълните.

 

БЛИЗНАЦИ

Помислете за себе си

 

В понеделник не сте достатъчно организирани. Вашите задачи ще си останат недовършени. Хаотични сте, хващате едно, вършите друго и така ще е през целия ден. Не се залавяйте с важни неща. Обърнете повече внимание на себе си. Месецът започва с доста неактивен ден.

 

РАК

Подредете плановете си

 

Обърнете повече внимание на себе си, на своето личностно развитие. Очаква ви доста неактивен ден, в който няма да се разкрият кой знае какви шансове за развитие и просперитет. Не очаквайте много днес. По-добре си отделете време за планове и подредба на задачите по дати през месеца.

 

ЛЪВ

Отложете важното

 

Ако ви предстои важна делова среща или посещение на държавна институция, не тръгвайте с прекалено големи очаквания. Понеделник не е сред най-активните дни от тази седмица и няма да ви донесе желания успех в начинанията. По възможност отложете за утре подобни мероприятия.

 

ДЕВА

Обърнете си внимание

 

В понеделник сте нервни, недоволни и постоянно обвиняващи хората около себе си за това, че сте в застой. Не правете излишни драми. Днес може да бъде доста благоприятен ден, ако отделите повече време лично за вас. Можете да стартирате диета или някаква форма на хранителен режим.

 

ВЕЗНИ

Разсеяни сте

 

Днес сте разсеяни, влюбени и трудно се концентрирате върху важните неща. Не се притеснявайте, защото сте в синхрон с обстоятелствата в деня. Понеделник е неактивен и е добре, ако не поемате важни ангажименти и не упорствате в работата, ако нещата не се получават. Отложете някои задачи за утре.

 

СКОРПИОН

Без нови начинания

 

Ще бъде добре, ако отидете на работа с настроение, въпреки че това е почти невъзможно. В сутрешните часове някой ви ядосва заради дреболии, но ще ви държи през целия ден. Не стартирайте нищо ново. По-добре се оставете на течението. Приберете се вкъщи по-рано от обичайното.

 

СТРЕЛЕЦ

Губене на време

 

В понеделник не ви е до работа. От една страна, денят не е сред активните и не ви позволява да поставяте никакви начала или да се заемате с важни ангажименти. От друга, вие самите не сте настроени за работа, а по-скоро за разговори, общуване, запознаства и губене на време в приказки. Днес можете да си го позволите.

 

КОЗИРОГ

Не се захващайте

 

Стартирате новия месец забързано. В паника сте, че изпускате определени срокове. Може и да имате право, но тъкмо днес няма да успеете да наваксате пропуските. Денят е неактивен и всяка една предприета нова задача може да ви струва санкции и финансови загуби в бъдеще. Не предприемайте ангажименти.

 

ВОДОЛЕЙ

Без важни решения

Луната гостува във вашия знак и ви прави нервни, нетърпеливи нещо да се случи в живота ви. За съжаление, ако днес сте намислили да предприемате важни действия и житейски промени, сте набелязали неправилното време за подобни начинания. По-добре се пуснете по течението. Днес не вземайте важни решения.

 

РИБИ

Изчакайте момента

 

Понеделник е идеалният ден да се скриете от погледите на хората. Вкъщи избягвайте да общувате с близките си сутринта, за да си спестите пререканията. На работа се усамотете в някое тихо ъгълче и не предприемайте важни действия. Изчакайте днешният ден да премине. От утре ви чакат инициативи, промени и новости.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте симпатични, плахи и нерешителни натури – много типични Раци. Вашата чувствителност е силно изразена и често се превръща в повод да бъдете особено нерешителни. Все чакате удобния момент да направите нещо и той все не идва. Питате се защо. Причината се крие единствено във вас самите. Докато не се научите да бъдете по-напористи и по-нахални, ще бъдете отбутвани и пререждани. Не свиквайте да живеете наготово, защото един ден ще дойде момент, в който ще трябва да се оправяте сами. Навлизате в година на съдбовно подчинение. Не ви остава нищо друго, освен да се съобразите с обстоятелствата, в които попадате, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *