Таран и офанзивен полузащитник са трансферните цели на „Етър ВТ“

Централен нападател и атакуващ халф ще търси „Етър ВТ“ до края на трансферния период, съобщи Краси Балъков. Главният мениджър на великотърновския клуб говори след равенството 0:0 с „Локомотив“ (София). Конкретно за двубоя той бе категоричен, че отборът все още е „далеч от желаното“.

„В приятелските мачове през първите две седмици са важни физическата подготовка и изпълнението на някои тактически прийоми. Трябва характер, защото този период е най-тежък, резултатът не ме интересува. Първото полувреме нищо не ми хареса, без нагласа го изиграхме и ще трябва да си поговорим за това. Второто полувреме футболистите бяха по-ангажирани, проявиха характер. В българското първенство резултатите от контролните срещи може би не притесняват само мен и треньора на „Левски“, защото подготвяме отборите си както трябва да се направи“, коментира Краси Балъков.

По неговите думи към момента етърци разполагат с 15 футболисти от миналия сезон, двама юноши, двама нови играчи и едно младо и талантливо момче на проби.

„Трансферният период не е приключил, но трябва да надграждаме. Продължаваме да търсим и трябва да вземем нещо, което си заслужава. В отсъствието на Бадара имаме голяма необходимост от нападател. Това, че няма да притежаваме отново Лас Мане ни задължава да намерим правилния човек, за да направим отново добър синхрон в средата на терена“, добави Краси Балъков.

Относно финансовото състояние на клуба той бе лаконичен.

„Засега нямаме финансови проблеми, но всеки месец се борим да задържим комфортно за футболистите финансовото положение. Времето ще покаже дали ще привлечем и други спонсори. Има много разговори с позитивно настроени фирми, но трябват и дела. Ситуацията ще се изясни през този месец“, каза още главният мениджър на „виолетовите“

Днес „Етър ВТ“ ще изиграе насрочената си с ОФК „Несебър“ контролна среща на стадиона в Дряново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *