Дневен хороскоп. Прогноза за 9 юли, понеделник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 9 юли, понеделник

Публикувана на: 09.07.2018г. 1204 прегледа

Луната преминава в Телец в Близнаци в 19.58 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на гърлото, гласните връзки, носоглътката, ларинкса, щитовидната жлеза, вадене на сливици. Има опасност от възпаление на гърлото. Не напрягайте гласа си и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, сливиците, синузит, на гласа и хормоните на щитовидната жлеза. Пазете се от настинки.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Може да насрочите час при фризьора за боядисване и къдрене. Избягвайте всякакви манипулации на кожата на лицето, почистване на мъртви клетки.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, хранете е с вкусна и питателна храна, но в малки количества. Не пренебрегвайте закуската, която е добре да бъде от овесени ядки, мюсли или сварено жито. Угаждаме си повече от обикновеното и затова склонността ни към пълнеене расте.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 17.01 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в Телец, а Меркурий и Юпитер са в квадратура. Фокусирайте се върху важното и не ангажирайте вниманието си с неща извън вашия предварителен график. Така денят ви ще е ползотворен и благоприятен. Вечерта се пазете от спречкване в семейството и с половинката. Луната и Венера са в квадратура и напрягат допълнително взаимоотношенията.

ОВЕН

Не признавате вината си

Замесвате се в странни сделки, от които самите вие знаете, че няма да излезете печелившата страна, но пак не си го признавате. Склонни сте да предприемате рискове без основание. Разбира се, че после ще обвинявате другите за своите грешни ходове. Вечерта се пазете от спречкване с половинката, което отново вие ще предизвикате.

ТЕЛЕЦ

Нервност

В понеделник сте прекалено щедри и търсите начин, как да помогнете на всички хора около себе си. Денят не е подходящ за започване на каквото и да е било, а е по-разумно да приключите с някои ангажименти. В следобеда и вечерта сте прекалено нервни и напрегнати. Няма да минете без спречкване с половинката и близките.

БЛИЗНАЦИ

Задълбавате

Готови сте на всяка цена да предприемете промени, които не са хапка за вашите уста. Днес сякаш обстоятелствата ви принуждават да мислите нерационално и да търсите начини, как да навлезете по-навътре в задънената улица. Не вземайте решения и не давайте обещания. Работете по рутинните си задачи.

РАК

Приключване

Стараете се да бъдете в добри взаимоотношения с всички около себе си, но виждате, че това не се получава. Днес се опитайте да запазите финансовото си благосъстояние и не инвестирайте пари в каквото и да е било. Денят ще ви помогне да приключите някои стари сметки и действия, с които се бяхте захванали неотдавна.

ЛЪВ

Спор с шефовете

Наумили сте си днес да започнете ново дело на работното място. Излишно е да казвам, че не сте избрали най-подходящия момент за начинания. Днес се опитайте да завършите някои вече стартирани задачи. В края на работния ден ще влезете в ярък конфликт с шефовете. Причината е различията в мненията, които имате.

ДЕВА

Довършете някои ангажименти

Желаете промяна на всяка цена и във всичко, което правите. Днешният ден обаче ви налага поредица от ограничения. Добре би било да се съобразите с някои от тях. Не стартирайте нови ангажименти, а се опитайте да довършите някои вече започнати задачи. Вечерта се чувствате самотни и неразбрани от близките си.

ВЕЗНИ

Не спорете за пари

Днес се стремите да установите хармония с всички около себе си, но тази кауза не се увенчава с особен успех. По-добре бъдете себе си не угаждайте на всички. Сложете своите цели в центъра на полезрението. Вечерта се пазете от спор с роднина за пари. Ще загубите доста солидна сума.

СКОРПИОН

Избирате грешния подход

Страдате от липса на внимание и се стремите да го привлечете по всеки един възможен начин. Днес сте целеустремени и дейни, но все избирате грешния подход към хората около себе си. Е, това е и причината да попадате в чести конфликти и недоразумения. Можете да си го спестите.

СТРЕЛЕЦ

Отпуснете се

В понеделник сте активни и дейни. Сякаш желаете чрез работа да разсеете лошите мисли, които са ви обсебили в последно време. Погледнете на живота от друг ъгъл. Опитайте да подобрите настроението си, като се отпуснете и допуснете близки хора да ви дадат правилните съвети.

КОЗИРОГ

Концентрирайте се

Опитайте да спрете с щедростта, с която раздавате пари на хората около себе си. Не защото е лошо да го правите, а защото в последно време прекалихте с размерите и можете да нарушите собствената си финансова стабилност. Днешният ден изисква да сте концентрирани на работното място. Не допускайте грешки.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете позитивни

Ядосвате се за дребни неща, които превръщат деня ви в напрегнат, нервен и неудобен на моменти. Погледнете по-позитивно на нещата. Бъдете една идея по-прозорливи за опасностите, в които сами се въвличате в днешния ден. Вечерта не спорете с половинката, за да си спестите създаването на конфликт и скандал.

РИБИ

Не вземайте решения

Днес сте разсеяни и хаотични. Ще си вземете сериозна поука, че когато желаете да угаждате на всички хора около себе си, накрая вие излизате виновни за проблемите в отношенията ви. Концентрирайте се върху работата, която е наложително да свършите днес. Не вземайте важни решения.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени хора. Стремите се да бъдете водещи фигури и да сте слушани. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Имате навика да се хващате с нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Той ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време – свободолюбиви. Позволявате си да ревнувате, без основание. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която има за цел да ви предпази от нови начала и нови грешки. Хвърлете един поглед назад и осъзнайте онова, което е изостанало в последните девет години. Не задушавайте с ревност своите близки, а ги освободете. Така ще съхраните хармонията между вас.

Здраве: Възможни са чести промени в кръвното налягане, главоболия, които ще идват от очите и инфекции. Пазете зъбите.

Станислав КЛИМЕНТОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!